Μπόγρης : «Ευκαιρία να τα βρούμε με τον εαυτό μας» (vid)

Μπόγρης : «Ευκαιρία να τα βρούμε με τον εαυτό μας» (vid)

Ένα απίστευτο μήνυμα έστειλε ο Γιώργος Μπόγρης, δείχνοντας ότι δεν είναι όλα μαύρα γύρω μας, ότι έχουμε μια πρώτη τάξεως… ευκαιρία.

Αν κανείς μείνει μόνο στην καταμέτρηση των ανθρώπων που καθημερινά βγαίνουν θετικοί στον κορωνοϊό, στη στατιστική ανάλυση της πανδημίας, αν βλέπει μόνο τις εικόνες από τα νοσοκομεία, θα βυθιστεί στην απόγνωση. Δεν είναι, όμως, έτσι. Ναι, περνάμε μια κρίση, αλλά ταυτόχρονα έχουμε κι ευκαιρία να κάνουμε πράγματα που μας έλειψαν.

Όπως πολύ σωστά λέει ο Γιώργος Μπόγρης, στο νέο μήνυμα που έστειλε από την Τενερίφη, είναι ζήτημα οπτικής γωνίας. Ο διεθνής παίκτης προτείνει να κοιτάξουμε λίγο βαθύτερα μέσα μας, να διαβάσουμε ένα βιβλίο, να ακούσουμε μουσική, να κάνουμε όσα δεν μπορούσαμε με τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας, πριν χτυπήσει ο κορωνοϊός τον πλανήτη.

Το βίντεο είναι γεμάτο από μεστά μηνύματα, από ιδέες, από απλά λόγια, αλλά με βάθος σκέψης, με μια εντελώς διαφορετική οπτική των πραγμάτων. Αυτή που πρέπει να έχουμε, για να μην μας νικήσει ψυχολογικά ο ιός, για να μην βρεθούμε «αιχμάλωτοι», για να μην αφήσουμε αυτόν τον χρόνο να χαθεί, δίχως την απαραίτητη δημιουργικότητα. Δείτε το βίντεο:

Ο Διεθνής Μπασκετμπολίστας, Γιώργος Μπόγρης, μας στέλνει ένα δυνατό μήνυμα από την Ισπανία! Μας προτρέπει να αντιληφθούμε το #menoume_spiti με μια θετική οπτική και να κάνουμε όσα δεν θα κάναμε ποτέ! #ziseathlitika

Δημοσιεύτηκε από Ζήσε Αθλητικά στις Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ