Μήνυμα του Ανδρέα Ζαγκλή για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Μήνυμα του Ανδρέα Ζαγκλή για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Ο Γενικός Γραμματέας της ΦΙΜΠΑ έστειλε μήνυμα, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ζητώντας να… μείνουμε στο σπίτι.

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας σήμερα κι ο Γενικός Γραμματέας της ΦΙΜΠΑ δεν μπορούσε να μην απευθύνει ένα μήνυμα, έναν χαιρετισμό, στους ανθρώπους που δίνουν την πιο σκληρή μάχη, σε αυτούς που αποτελούν πανανθρώπινη ασπίδα απέναντι στον κορωνοϊο, αλλά και σε αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή των… θυμάτων της πανδημίας. Ο Ανδρέας Ζαγκλής δεν αρκέστηκε σε τυπικά και ανούσια λόγια, μπήκε στην ουσία του θέματος.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε για τους δύο διαιτητές, οι οποίοι είναι ταυτόχρονα μέλη της ιατρικής κοινότητας και δίνουν καθημερινά τον αγώνα κατά του κορωνοϊού. Το μήνυμα είναι #Μένουμε Σπίτι.

Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Ζαγκλή:
«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η παγκόσμια κοινωνία του μπάσκετ πρέπει να δείξει την εκτίμησή της για τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλους τους εργαζόμενους Υγείας σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο καλύτερος τρόπος για το κάνουμε αυτό κατά τη διάρκεια της κρίσης που διερχόμαστε, είναι να ακούμε τις συμβουλές που έχουν μοιραστεί σε όλους και να μείνουμε σπίτι.

Οι θυσίες που έχουμε δει να γίνονται από τους επαγγελματίες Υγείας για την καταπολέμηση του Covid-19 είναι συγκλονιστικές και είμαι περήφανος για το γεγονός ότι δύο διαιτητές της FIBA, μεταξύ άλλων προερχόμενων από την κοινωνία του μπάσκετ, η Σίλβια Μαρτζάλι και ο Γκουίντο Τζιοναβέντι, έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο, με την ιατρική ιδιότητά τους, όντας στην πρώτη γραμμή, στην Ιταλία.

Με δεδομένο ότι εορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, σας καλώ όλους να αναλάβετε τον δικό σας ρόλο, παίρνοντας την απόφαση να μείνετε στο σπίτι. Αυτός είναι ο πιο ισχυρός τρόπος για να δείξουμε στους επαγγελματίες Υγείας, ότι είμαστε αιώνια ευγνώμονες για όλα αυτά που προσφέρουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ