Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Χάλασε και ο Μπέος. Ο κανονικός θα υποχρέωνε το Πανθεσσαλικό να πληρώνει 1500 ευρώ το μήνα στην ομάδα του
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κορωνοϊός : Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία και στο Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου

Σε ένα ακόμα μέτρο περιορισμού της κυκλοφορίας προχώρησε η κυβέρνηση καθώς, για την αποφυγή συνωστισμού, αποφασίστηκε να κλείσει ο βόρειος λιμενοβραχιόνας του λιμένα Ηρακλείου ή όπως είναι ευρέως γνωστό η οδός by pass

Κορωνοϊός : Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία και στο Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου | to10.gr

Σε ένα ακόμα μέτρο περιορισμού της κυκλοφορίας προχώρησε η κυβέρνηση καθώς, για την αποφυγή συνωστισμού, αποφασίστηκε να κλείσει ο βόρειος λιμενοβραχιόνας του λιμένα Ηρακλείου ή όπως είναι ευρέως γνωστό η οδός by pass.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση, η απαγόρευση τέθηκε σε ισχύ από σήμερα στις 12 το μεσημέρι μέχρι νεοτέρας και δεν επιτρέπεται η είσοδος και η μετακίνηση πολιτών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Creta Post, από την απαγόρευση εξαιρούνται οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι.

Δείτε αναλυτικά την σχετική ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου:
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι με την υπ’ αριθ. 15/2020/12-4-2020 Απόφαση απαγορεύτηκε η είσοδος και μετακίνηση πολιτών στο Βόρειο Λιμενοβραχίονα λιμένα Ηρακλείου.

Η απαγόρευση τίθεται σε ισχύ από 12/4/2020 και ώρα 12:00 και θα διαρκέσει όσο χρονικό διάστημα επιβάλλονται μέτρα προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κοροναϊού COVID-19.

Η απαγόρευση δεν καταλαμβάνει τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο λιμένα εφόσον η μετακίνησή τους πραγματοποιείται στο πλαίσιο των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων και εφόσον δεν θίγονται τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και Αποφάσεις αναφορικά με τη μείωση του κινδύνου διασποράς του κοροναϊού COVID-19.

Επισημαίνεται ότι οι παραβάτες της προαναφερθείσας απόφασης, ανεξάρτητα των συντρεχουσών ποινικών και αστικών ευθυνών κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του ν.δ. 187/73 (Α’ 261), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από