Το κοινωνικό πρόσωπο του Δημήτρη Παπανικολάου

Το κοινωνικό πρόσωπο του Δημήτρη Παπανικολάου

Εξαιρετική κίνηση από τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα ο οποίος διαμεσολάβησε για να δωθούν 500 λίτρα αντισηπτικό, 1.000 πιστοποιημένες μάσκες προστασίας και δωροεπιταγές - κουπόνια για 500 πολύτεκνους υπαλλήλους αστυνομικών.

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο  Δημήτρης Παπανικολάου. Μετά από πρωτοβουλία και παρέμβαση του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, 500 λίτρα αντισηπτικό, 1.000 πιστοποιημένες μάσκες προστασίας και δωροεπιταγές – κουπόνια για 500 πολύτεκνους υπαλλήλους αστυνομικούς χορηγήθηκαν στον πρόεδρο αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής, κύριο Καλλιακμάνη Γιώργο και τον ταμία και εκπρόσωπο της Π.Ο.Α.Σ.Υ, κύριο Κορομηλά Νίκο.

Η χορηγία γνωστοποιήθηκε μέσω των social media, με τον Δημήτρη Παπανικολάου να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«500 λίτρα αντισηπτικό, 1.000 πιστοποιημένες μάσκες προστασίας και δωροεπιταγές – κουπόνια για 500 πολύτεκνους υπαλλήλους αστυνομικών χορήγησε σήμερα μετά απο παρέμβαση μου το Φαρμακείο της κυρίας Διρχαλίδου Ρεβέκκας (Κύπρου 61 Γλυφάδα) στον πρόεδρο αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής κύριο Καλλιακμάνη Γιώργο και τον ταμία και εκπρόσωπο της Π.Ο.Α.Σ.Υ κύριο Κορομηλά Νίκο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ