Τα καταστήματα IQOS πιστοποιήθηκαν από την TÜV Austria με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «CoVid-Shield»

Τα καταστήματα IQOS πιστοποιήθηκαν από την TÜV Austria με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «CoVid-Shield»

Τα καταστήματα ΙQOS πιστοποιήθηκαν ως «CoVid-Shield» από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TÜV Austria. Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «CoVid-Shield» αναπτύχθηκε από την TÜV Austria με γνώμονα την Υγεία, την Ασφάλεια και την Επιχειρηματική Συνέχεια.

Πιο συγκεκριμένα, η TÜV Austria, ο κορυφαίος Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης, προχώρησε στην πιστοποίηση των 30 καταστημάτων IQOS σε όλη την Ελλάδα σχετικά με τη διασφάλιση, τόσο για τους καταναλωτές όσο και τους εργαζόμενους, όλων των απαιτούμενων – αλλά και πλέον αυτών – προϋποθέσεων για την προστασία απέναντι στη πανδημία της νόσου Covid-19.

 

Τα καταστήματα IQOS, μετά την υπεύθυνη στάση που τήρησαν τόσο η εταιρεία Παπαστράτος όσο και οι συνεργάτες της αναστέλλοντας την λειτουργία τους νωρίτερα από την επιβολή των ανάλογων μέτρων, προετοιμάστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να επανεκκινήσουν ακόμη πιο ασφαλή και έτοιμα να υποδεχθούν τους καταναλωτές. Στο σύνολό τους οι εργαζόμενοι στο δίκτυο των καταστημάτων ακολούθησαν εξειδικευμένη εκπαίδευση με σκοπό να τηρηθούν στο μέγιστο όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προφύλαξης.

 

Σε δήλωσή του, ο Γενικός  Διευθυντής Εμπορικών Λειτουργιών της Παπαστράτος, Νίκος Φλίγκος, ανέφερε: «Οι καταναλωτές και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα IQOS είναι στο επίκεντρό μας. Από κοινού με τους συνεργάτες μας εργαζόμαστε αδιάκοπα #prostokalytero με γνώμονα την ασφάλεια όλων. Είμαστε περήφανοι για αυτή την πιστοποίηση από την TÜV Austria, που επιβραβεύει με τον πλέον αναγνωρισμένο τρόπο την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι καταναλωτές στα καταστήματα IQOS και την υψηλή προτεραιότητα που αποδίδουμε στην ασφάλεια των καταναλωτών και εργαζομένων».

 

Λίγα λόγια για την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

H Παπαστράτος, θυγατρική εταιρεία της Philip Morris Ιnternational (PMI), κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και εμπορία τσιγάρων και smokefree προϊόντων καπνού στην Ελλάδα για εννέα δεκαετίες. Το 2017 γύρισε σελίδα στην ιστορία της και πήρε πρωταγωνιστική θέση στον ριζικό μετασχηματισμό του κλάδου των καπνικών προϊόντων και την υλοποίηση του μεγάλου οράματος της PMI για έναν κόσμο απαλλαγμένο από το τσιγάρο προς όφελος των ενήλικων καπνιστών που έχουν επιλέξει να συνεχίσουν να καπνίζουν και της κοινωνίας γενικότερα. Με μια σημαντική επένδυση ύψους 300 εκατ. ευρώ, η Παπαστράτος μετέτρεψε το εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο σε μονάδα αποκλειστικής παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού για το νέο, καινοτόμο προϊόν δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε σχέση με το τσιγάρο, το IQOS, το πρώτο προϊόν της PMI που θερμαίνει και δεν καίει τον καπνό. Toν Απρίλιο του 2019, o Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε την κυκλοφορία του IQOS στις ΗΠΑ και έκρινε το προϊόν ως κατάλληλο για την προστασία της δημόσιας υγείας. Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020, περίπου 10,6 εκατ. ενήλικοι καπνιστές σε όλο τον κόσμο  και περισσότεροι από 225.000 στην Ελλάδα έχουν επιλέξει τη νέα τεχνολογία, διαθέσιμη σε 53 χώρες. Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο www.pmi.com.

Η Παπαστράτος με συνέπεια υλοποιεί τα τελευταία χρόνια ένα εκτεταμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την ανακούφιση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Έχει βραβευτεί επανειλημμένα ως Best Work Place και Top Employer για το δυναμικό εργασιακό της περιβάλλον, ενώ αποτελεί και την πρώτη ελληνική εταιρεία με την πιστοποίηση Equal Salary. Η Παπαστράτος έχει αναδειχθεί ως η «No 1 Αξιοθαύμαστη Εταιρεία στην Ελλάδα» και ως η «Νο 1 Αξιοθαύμαστη Βιομηχανία» από το περιοδικό Fortune, ενώ αποτελεί και την πρώτη πιστοποιημένη “SmokeFree” εταιρεία στην Ελλάδα από την TÜV Austria Hellas

Για επικοινωνία με την εταιρεία:

Μαρία Δημοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Βιωσιμότητας, Παπαστράτος, τηλ. 210 419 3834, Maria.Dimopoulou@pmi.com,  

Άκης Κελέσης, Account Director aia relate, τηλ. 210 7418935, [email protected]

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ