Ο Μπέλινγχαμ, ο Πάτο και ο Πέδρι: Οι ακριβότεροι «17αρηδες» ever (pic)

Ο Μπέλινγχαμ, ο Πάτο και ο Πέδρι: Οι ακριβότεροι «17αρηδες» ever (pic)

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στην κορυφή, Αλεξάντρε Πάτο στη δεύτερη θέση και ο φοβερός Πέδρι που δεν βρίσκεται ούτε στην πρώτη πεντάδα. Αυτοί είναι οι ακριβότεροι «17αρηδες» όλων των εποχών.

Ποδοσφαιριστής της Μπάγερν είναι με κάθε επισημότητα εδώ και σχεδόν 24 ώρες ο είναι ο 17χρονος σέντερ φορ Ματίς Τελ.

Οι Βαυαροί προχώρησαν στην απόκτηση του νεαρού επιθετικού, προσθέτοντας στο ρόστερ τους έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο οι πρωταθλητές Γερμανίας πιστεύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Διαβάστε επίσης: Το Καραϊσκάκη είναι αλλιώς…

Μόνο τυχαία δεν είναι και τα 20 εκατομμύρια τα οποία θα δοθούν στη Ρεν από την Μπάγερν. Μάλιστα, η μεταγραφή του Τελ στην Μπάγερν είναι η 5η ακριβότερη που έχει γίνει για ποδοσφαιριστή της ηλικιακής κατηγορίας U17!

Και μάλιστα η απόσταση από την κορυφή στην οποία βρίσκεται ο Τζουντ Μπέλινγχαμ της Ντόρτμουντ δεν είναι τόσο μεγάλη, καθώς οι Βεστφαλοί είχαν δαπανήσει για τον Άγγλο χαφ 25 εκατομμύρια ευρώ πριν από μερικά χρόνια.

Στη 2η θέση βρίσκεται ο Αλεξάντρε Πάτο τον οποίο η Μίλαν είχε αποκτήσει έναντι 24 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος είναι και ο μόνος «παλιός» της λίστας, καθώς όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της πρώτης εξάδας είναι παίκτες που δεν έχουν φτάσει ή μόλις έχουν μπει στα 20’s τους.

Στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκεται το όνομα του Πιέτρο Πελεγκρίνι για τον οποίο η Μονακό είχε δώσει 21 εκατομμύρια ευρώ.

Μισό εκατομμύριο λιγότερο είχε δαπανήσει η Ντόρτμουντ πριν από πέντε καλοκαίρια για να αποκτήσει τον Τζέιντον Σάντσο από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους Τελ και Γκέμπελς να βρίσκονται μαζί στην 4η θέση.

Τη συγκεκριμένη λίστα «κλείνει» ο φοβερός και τρομερός Πέδρι τον οποίο απέκτησε η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2019 από τη Λας Πάλμας, δαπανώντας 17.5 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ