Μουντιάλ 2018 : «Παράνοια» των Ισλανδών για τα εισιτήρια

Μουντιάλ 2018 : «Παράνοια» των Ισλανδών για τα εισιτήρια

Οι Ισλανδοί έχουν αποδείξει ότι είναι «τρελοί», όμως αυτή τη φορά πάνε να σπάσουν κάθε όριο, καθώς σχεδόν το 20% θέλει να βρεθεί στη Ρωσία για να στηρίξει την εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ.

Η τρέλα πάει από Ισλανδία… Ρωσία ή τουλάχιστον αυτό θέλουν να κάνουν οι «Βίκινγκς» για να στηρίξουν την εθνική ομάδα της χώρας τους στο Μουντιάλ που θα γίνει το καλοκαίρι.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι Σκανδιναβοί θα πάρουν μέρος στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση και σχεδόν το 20% του πληθυσμού της χώρας έχει κάνει αίτηση για να βρεθεί εκεί. Μόνη τους ελπίδα, οι εμφανίσεις της εθνικής τους ομάδας να είναι ανάλογες με αυτές στο Euro του 2016, όταν έφτασαν στα προημιτελικά.

Πάντως, οι αιτήσεις για τα εισιτήρια των αγώνων της Εθνικής Ισλανδίας έχουν φτάσει ήδη τις 66.000! Ένας αριθμός τεράστιος αν αναλογιστεί κάποιος ότι η χώρα έχει 330.000 κατοίκους!

Οι Ισλανδοί πήραν την πρόκριση στο Μουντιάλ ως πρώτοι στον όμιλο τους, αφήνοντας πίσω τους Κροατία, Τουρκία και Ουκρανία, ενώ στο γκρουπ της τελικής φάσης κληρώθηκαν με την Αργεντινή, την Κροατία και τη Νιγηρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ