Πέλκας – «Υπόσχομαι θα επιστρέψω δυνατότερος»

Πέλκας – «Υπόσχομαι θα επιστρέψω δυνατότερος»

Ο Δημήτρης Πέλκας στάθηκε άτυχος, καθώς στην προπόνηση της Φενερμπαχτσέ τραυματίστηκε βγάζοντας τον ώμο του και θα μείνει εκτός για ένα μήνα.

Ο Δημήτρης Πέλκας σε μια πρόσφατη προπόνηση της Φενερμπαχτσέ χτύπησε και έβγαλε τον ώμο του με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός εξέφρασε τις σκέψεις του για τον άσχημο τραυματισμό του, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους του στάθηκαν.

Όπως τονίζει και στην ανάρτηση του θέλει να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός για να μπορέσει να βοηθήσει τους συμπαίκτες του για να πετύχουν τους στόχους τους στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Πέλκα στο instagram: 

«Θα είμαι εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες, λόγω του τραυματισμού μου στον ώμο. Θέλω να στηρίξω τους φίλους μου, προκειμένου να ανακτήσω την υγεία μου το συντομότερο δυνατόν, και να επιστρέψω στην ομάδα και να να την βοηθήσω να φτάσει τους στόχους της στο τέλος της σεζόν.

Παρ’ όλο που λυπάμαι, που δεν θα είμαι διαθέσιμος για να βοηθήσω την ομάδα στα επερχόμενα παιχνίδια, υπόσχομαι στους φιλάθλους πως θα επιστρέψω δυνατότερος. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, σας εύχομαι τα καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ