Μάρεϊ – «Κάποια στιγμή θα σταματήσω να χάνω στον 2ο και στον 3ο γύρο»

Μάρεϊ – «Κάποια στιγμή θα σταματήσω να χάνω στον 2ο και στον 3ο γύρο»

Ο Αντι Μάρεϊ μίλησε για τον πρόωρο αποκλεισμό του από το τουρνουά της Βιέννης.

Ο Αντι Μάρεϊ αποκλείστηκε σε ένα ακόμη τουρνουά από πολύ…νωρίς κάτι που αρχίζει να γίνεται συνήθεια για τον Σκωτσέζο τενίστα.

«Ξέρω πως θα σταματήσω να χάνω στον 2ο και στον 3ο γύρο. Θα συμβεί. Θα γίνει καλύτερο. Θα βελτιωθώ και θα έρθει μια εβδομάδα που θα μου βγει. Είτε αυτό γίνει σε μια εβδομάδα, είτε σε δυο, είτε σε μερικούς μήνες, ξέρω πως θα γίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Από το 2019 στην Αμβέρσα οπού κέρδισε τον τίτλο, δεν έχει καταφέρει να περάσει περισσότερους από δύο γύρους και αυτό είναι που θέλει να αλλάξει. Απέναντι στον Αλκαράθ έπαιξε εξαιρετικά, όμως ο Ισπανός έκανε ματς καριέρας και τον άφησε εκτός συνέχειας:

«Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εξαιρετικό και οι δυο παίζαμε πολύ καλά. Στο 2ο σετ το επίπεδό μου δεν ήταν τόσο υψηλό, αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν άσχημο. Γενικά νομίζω παίχτηκε καλό τένις σήμερα στο γήπεδο. Ο Αλκαράθ είναι πολύ νέος, αλλά είναι ήδη ένας από τους καλύτερους. Σήμερα έπαιξε εκπληκτικά» ανέφερε.

Eνώ για την συνέχεια της σεζόν τόνισε: «Είμαι σίγουρος ότι θα παίξω στη Στοκχόλμη. Για το Παρίσι δεν είμαι σίγουρος. Το Davis Cup δεν είναι στα πλάνα μου, για λόγους που εξήγησα τις προηγούμενες μέρες. Θέλω να κλείσω δυνατά τη σεζόν, το τένις μου βελτιώνεται και θέλω να δουλέψω χωρίς να έχω πίεση».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ