Πολύ δυνατό τεστ με Λεβερκούζεν για Παναθηναϊκό – Ντεμπούτο για Μάγκνουσον

Πολύ δυνατό τεστ με Λεβερκούζεν για Παναθηναϊκό – Ντεμπούτο για Μάγκνουσον

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λεβερκούζεν (18:00, Cosmote Sports) σε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι, που ο Γιοβάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Μάγκνουσον.

O Παναθηναϊκός δίνει το τρίτο και πιο σημαντικό φιλικό του παιχνίδι πριν επιστρέψει από την Αυστρία, καθώς αντιμετωπίζει τη Λεβερκούζεν σε ένα ματς επιπέδου… Champions League, λίγες μέρες μετά το φιλικό με την Αλ Ντουχαϊλ.

Το «τριφύλλι» θα κληθεί να δείξει ετοιμότητα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος και τη νέα σεζόν θα παίξει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Χόρντουρ Μάγκνουσον με τον Ισλανδό στόπερ να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται και σήμερα να «απλώσει» το ροτέισον και να χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες, ενώ εν συνεχεία το τριφύλλι αναμένεται να επιστρέψει στη βάση του για να μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του.

Όσον αφορά τη Λεβερκούζεν είναι σαφώς πιο έτοιμη, αφού οι επίσημες υποχρεώσεις των Γερμανών αρχίζουν στις 30 Ιουλίου με την Έλβεσμπεργκ για το Κύπελλο , ενώ στις 6 Αυγούστου είναι η πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα με αντίπαλο την Ντόρτμουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ