Παναθηναϊκός: Οι πρώτες δηλώσεις του Μπαλτσερόφσκι (vid)

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες δηλώσεις του Μπαλτσερόφσκι (vid)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόσφσκι, προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις στην καινούρια του ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» την γραμμή των σέντερ με την απόκτηση του Πολωνού Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι από την Γκραν Κανάρια. Μαζί με τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο θα αποτελέσουν τα πρόσωπα της θέσης «5» των «πρασίνων».

Ο Πολωνός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαίος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου ο Ζερδεβάς (vid)

Για το πως νιώθει που είναι μέλος του Παναθηναϊκού ο Μπαλτσερόφσκι είπε «Νιώθω… μαγεμένος, ξέρεις, για την ευκαιρία να είμαι σε αυτό το ιστορικό κλαμπ, να κάνω αυτό το τεράστιο βήμα στην καριέρα μου να παίξω πρώτη φορά στην EuroLeague εκτός από την Γκραν Κανάρια. Νιώθω μαγεμένος, πολύ χαρούμενος και έτοιμος να δουλέψω».

Για το αν μίλησε μα κάποιον πριν έρθει «Ναι, μίλησα με τον Ματέους (σ.σ Πονίτκα) . Μίλησα και με τον προπονητή μας. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για την ομάδα και συνολικά για τον οργανισμό. Όπως είπα πριν είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είναι εκπληκτική, εκπληκτική συνθήκη για εμένα».

Μίλησε και για τον Εργκίν Αταμάν «Σίγουρα, όλοι τον γνωρίζουν και το τί έχει καταφέρει σε αυτό το άθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος να είμαι γύρω του, να μαθαίνω από εκείνον. Όπως προανέφερα μίλησα μαζί του σχετικά με το τί περιμένει από εμένα, ποια είναι τα σχέδιά του για εμένα στην ομάδα και χαίρομαι που μου έδειξε αυτή την εμπιστοσύνη. Είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί του και να μάθω ό,τι έχει να προσφέρει».

Για το ΟΑΚΑ «Ναι, είναι ένα τρελό συναίσθημα και πιστεύω ότι τα βίντεο δεν δείχνουν τα πάντα. Πρέπει να είσαι εδώ και να το ζήσεις στο παιχνίδι! Στα βίντεο φαίνεται τρελό, φανταστικό ότι οι οπαδοί αγαπούν να έρχονται εδώ και να βγάζουν τέτοια ενέργεια και είμαι ενθουσιασμένος που θα το ζήσω αυτό στο παιχνίδι».

Κλείνοντας μίλησε και για τους στόχους της καινούριας του ομάδας «Νομίζω οι στόχοι είναι απλοί… Θέλουμε να κερδίσουμε όλα όσα μπορούμε την επόμενη σεζόν! Την EuroLeague, αλλά και το πρωτάθλημα!»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ