ΟΦΗ – Αιγινιακός 6-0

ΟΦΗ – Αιγινιακός 6-0

Ένας φοβερός και τρομερός ΟΦΗ εμφανίστηκε στο «Γεντί Κουλέ» και ξέσπασε με 6-0 πάνω στον Αιγινιακό.

Με τους Χαντί και Ορτέγκα να σημειώνουν από δύο τέρματα και τον Μάνο να πραγματοποιεί εξαιρετικό παιχνίδι με ένα γκολ και τρεις ασίστ, ο ΟΦΗ διέλυσε με 6-0 τον Αιγινιακό και επέστρεψε στις νίκες, μετά την ισοπαλία απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο για να μην χάσουν άλλους βαθμούς και αυτό φάνηκε. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Μάνος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Αχαρναϊκού, πάσαρε την μπάλα στον Παπαστεριανό και αυτός έκανε το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 20, οι Κρητικοί έκαναν το 2-0 με τον Χαντί να νικά τον Τόλιο με την δεύτερη προσπάθεια πάλι από ασίστ του Μάνου.

Όλα έδειχναν πως το ματς δεν θα έχει άλλο γκολ μέχρι το ημίχρονο, παρόλα αυτά ο Ορτέγκα είχε διαφορετική άποψη. Στο 42 ο Ισπανός χόρεψε την άμυνα του Αιγινιακού και με γυριστό σουτ έγραψε το 3-0. Δύο λεπτά μετά πάλι ο Ορτέγκα έκανε 4 τα γκολ των «ασπρόμαυρων» με τον Μάνο να δίνει την τρίτη του ασίστ στο παιχνίδι.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν είχε διάθεση να κατεβάσει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 75 ο Χαντί πραγματοποίησε το 5-0 για τους γηπεδούχους με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι και 9 λεπτά μετά σκόρερ χρίστηκε και ο Μάνος, όταν μετά από άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πορτουλίδη, «έγραψε» το τελικό 6-0.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Παπατόλιος, Ζιαμπάρης (46′ Μπολάκης), Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Οικονόμου (55′ Πουρτουλίδης), Χαντί, Μάνος, Ορτέγκα (66′ Όγκμποε), Κουτσιανικούλης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Καρακώστας, Τοπαλίδης, Πολύζος (60′ Προκυνητόπουλος), Γκατσολάρι, Παπαδόπουλος, Ντόγος, Δωματάς.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων) Βοηθοί: Καραθανάσης (Ανατ. Αττικής), Τζιλίρης (Πειραιά)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ