ΟΦΗ : «Θα παλέψουμε ως το τέλος» είπε ο Μπολάκης

ΟΦΗ : «Θα παλέψουμε ως το τέλος» είπε ο Μπολάκης

O ΟΦΗ, μετά τα τελευταία αποτελέσματα, έχει μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος, όμως, οι ποδοσφαιριστές του είναι διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους, όπως τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, Μανώλης Μπολάκης.

Η σεζόν ξεκίνησε άσχημα για τον Μανώλη Μπολάκη. Όμως, η συνέχεια ήταν καλύτερη για το νεαρό μπακ, ο οποίος είναι πλέον βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο 23χρονος αμυντικός με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ μίλησε για τους στόχους της ομάδας του Ηρακλείου στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ:

Μανόλη, στα τελευταία παιχνίδια έχεις κερδίσει τη θέση στην ενδεκάδα…

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκα χρόνο συμμετοχής. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Σκοπός είναι να κερδίζει η ομάδα. Εχουμε καλή ομάδα και θα επιστρέψουμε».

Πώς βλέπεις την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια;

«Με την Παναχαική, πικράναμε τον κόσμο, δεν κάναμε καλό παιχνίδι και χάσαμε. Με τον Αρη, είχαμε καλύτερη εικόνα και πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια».

Ποια ήταν τα στοιχεία που είχε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Αρη;

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και κάναμε συνολικά ένα καλό παιχνίδι. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή, κατά γράμμα. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν απειληθήκαμε καθόλου και θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ, όπως και στο δεύτερο ημίχρονο στην φάση με τον Χαντί. Πήραμε την ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα, που είναι όμως ένα καλό αποτέλεσμα».

Τι σημαίνει για σένα η επιστροφή σου στην ενδεκάδα;

«Περίμενα την ευκαιρία, όπως κάθε παίκτης. Προσπαθούσα στην προπόνηση να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βελτιώνομαι. Κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται, το ίδιο και εγώ. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Football league;

«Είναι δύσκολο και φέτος. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ο κακός μας εαυτός είναι το μόνο που φοβόμαστε.Eπαναλλαμβάνω, έχουμε πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει εμπειρία, ταλέντο και πολλοί καλοί παίκτες. Το κλίμα στα αποδυτήρια, είναι επίσης πολύ καλό. Προσπαθούμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο;

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα Super League. Θα παίξουμε για το καλύτερο. Θα είναι σημαντικό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε στη ρεβάνς στο γήπεδο μας, να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Ένα μήνυμα στον κόσμο του ΟΦΗ;

«Toν θέλουμε δίπλα μας. Ολοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ σημαντική η φετινή χρονιά. Η ομάδα πρέπει να τα καταφέρει. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και Καλές γιορτές με υγεία πάνω από όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ