Ουρουγουανός σταρ του Κόπα Λιμπερταδόρες, στον καλύτερο πανηγυρισμό που θα δεις σήμερα (vid)

Ουρουγουανός σταρ του Κόπα Λιμπερταδόρες, στον καλύτερο πανηγυρισμό που θα δεις σήμερα (vid)

Υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ του ποδοσφαίρου της Ευρώπης και αυτό της Λατινικής Αμερικής. Μία από αυτές είναι η ... τρέλα που κουβαλάνε οι ποδοσφαιριστές!

Η Ευρώπη μπορεί να διαθέτει το υψηλότερο επίπεδο παιχνιδιού στον πλανήτη, αλλά ποιος μπορεί να πει τι; στην Λατινική Αμερική όσον αφορά τους πανηγυρισμούς και το πάθος την ώρα του σκοραρίσματος;

Ο αστέρας της Οριέντε Πετρολέρο, Μαξιμιλιάνο Φρέιτας, ξεκίνησε με το πόδι… στο γκάζι την Τρίτη (23/01) την παρουσία του στο Κόπα Λιμπερταδόρες, κι όταν λέμε με το πόδι στο γκάζι, κυριολεκτούμε!

Ο Ουρουγουανός φορ «έγραψε» στο 79ο το 2-0 για την ομάδα του κόντρα στην Ουνιβερσιτάριο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Μάλιστα σκόραρε στην πρώτη επαφή του με την μπάλα και άρχισε να πανηγυρίζει τρέχοντας προς την κερκίδα, όταν συνειδητοποίησε ότι στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου υπήρχε ένα αυτοκίνητο.

Ο Φρέιτας έκανε ό,τι κάθε… λογικός λατινοαμερικανός επιθετικός θα έκανε στη θέση του. Εντάξει, με λίγη αίσθηση του χιούμορ! Έτρεξε προς το αυτοκίνητο, άνοιξε την πόρτα και κάθισε, κύριος, μέσα!

Δείτε το σκηνικό στο βίντεο παρακάτω:

https://twitter.com/AdamBrandon84/status/955636514247061504

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ