Μέσι vs Νεϊμάρ: Τα κατορθώματα των ηγετών (vids)

Μέσι vs Νεϊμάρ: Τα κατορθώματα των ηγετών (vids)

To φετινό Κόπα Αμέρικα έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Μέσι αλλά ο Νεϊμάρ θέλει να του κλέψει τη δόξα και να πάρει το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό του Μαρακανά. Στο τέλος, νικητής θα είναι μόνο ένας.

Αυλαία ρίχνει τα ξημερώματα της Κυριακής (03:00) το φετινό Κόπα Αμέρικα και καλύτερο τελικό δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Για την ακρίβεια είναι ο τελικός ονείρωξη για κάθε ποδοσφαιρόφιλο. Αυτός που όλοι περίμεναν εδώ και 14 χρόνια. Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία στο Μαρακανά σε έναν τελικό που αναμένεται να καθηλώσει.

Από τη μία ο Λιονέλ Μέσι, ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τουρνουά μέχρι στιγμής κι από την άλλη ο Νεϊμάρ που είδε την επιθυμία του να γίνεται πραγματικότητα και θα πρέπει να στεναχωρήσει το φιλαράκι του για να δώσει το τρόπαιο στη χώρα του. Οι δυο τους πραγματοποιούν εξαιρετικό τουρνουά και δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως έχουν πάρει τις ομάδες τους από το χεράκι.

Ειδικά για τον Αργεντινό, τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Με 4 γκολ και 5 ασίστ έχει συμμετοχή στα 9 από τα 11 γκολ της «αλμπισελέστε» στο τουρνουά και ως συνήθως είναι το βαρόμετρο. Είναι ίσως η τελευταία του ευκαιρία για ένα τρόπαιο με την εθνική ομάδα, κάτι που γνωρίζει καλά και μένει να φανεί αν αυτή τη φορά θα καταφέρει να κάνει το μοναδικό ίσως ανεκπλήρωτο όνειρό του πραγματικότητα.

Κι από την άλλη, ο Νεϊμάρ. Ο σούπερ σταρ της Παρί δεν θα ήθελε με τίποτα να δει την Αργεντινή και τον Μέσι να σηκώνουν την κούπα μέσα στο «σπίτι» του. Με 2 γκολ και 3 ασίστ ως τώρα, είναι από τα βαρόμετρα της «Σελεσάο» και η απόδοσή του θα κρίνει πολλά για την έκβαση του τελικού.

Για εκείνον δεν θα είναι το πρώτο αφού έχει ήδη κατακτήσει την κούπα, αλλά ούτε και το τελευταίο αφού σίγουρα θα έχει κι άλλες ευκαιρίες. Είναι όμως θέμα τιμής και γοήτρου, πέρα από όλα τα άλλα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ