Φαρίντ – «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην ΤΣΣΚΑ» (vid)

Φαρίντ – «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην ΤΣΣΚΑ» (vid)

Ο Κένεθ Φαρίντ βρίσκεται στη Μόσχα και εξέφρασε τη χαρά του που θα αγωνιστεί στην ΤΣΣΚΑ υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Κένεθ Φαρίντ… πάτησε το πόδι του στη Μόσχα για να ενσωματωθεί στην ΤΣΣΚΑ και μιλώντας στην κάμερα της «ομάδας του στρατού», εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός πως θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, λέγοντας πως ο σύλλογος της ρωσικής πρωτεύουσας είναι επιπέδου ΝΒΑ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ρωσία, μια καινούργια εμπειρία για μένα. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα επίπεδου ΝΒΑ στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω εδώ μπάσκετ. Είχα δει την ΤΣΣΚΑ μερικές φορές στο παρελθόν και ψάχνοντας την ομάδα περισσότερο, κατάλαβα πόσο δυνατή είναι. Από παλιά, σκεφτόμουν πως αν μου δινόταν κάποια στιγμή η ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη, για μια χρονιά ή έστω κάποιους μήνες, δεν θα την άφηνα να περάσει ανεκμετάλλευτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 32χρονος φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τους επόμενους δύο μήνες με την «ομάδα του στρατού«.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ