Άντονι – Η vintage εμφάνιση απέναντι στους Γκρίζλις (vid)

Άντονι – Η vintage εμφάνιση απέναντι στους Γκρίζλις (vid)

Ο Καρμέλο Άντονι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη των Λέικερς επί των Γκρίζλις με 121-118, τελειώνοντας τον αγώνα με 28 πόντους (6/8 τρίποντα) και επιβεβαιώνοντας πως η αξία είναι διαχρονική.

Όσα χρόνια και αν περάσουν η αξία του Καρμέλο Άντονι θα αποτελεί μια σταθερά στο περιβάλλον του ΝΒΑ. Ο 37χρονος πλέον φόργουορντ πήρε το καλοκαίρι τα ταλέντα του και βρέθηκε δίπλα στον αδελφικό του φίλο ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους Λος Άντζελες Λέικερς για να κατακτήσει το πολυπόθητο δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Το ξεκίνημα της σεζόν δεν ήταν το ιδανικό για τους «λιμνάνθρωπους», οι οποίοι μετρούσαν οχτώ σερί ήττες σε φιλικά προετοιμασίας και αγώνες κανονικής περιόδου μέχρι να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη, επικρατώντας με 121-118 των Μέμφις Γκρίζλις.

Ο «Μέλο» ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λ.Α, τελειώνοντας τον αγώνα με 28 πόντους (6/8 τρίποντα) σε 27΄ συμμετοχής, θυμίζοντας στον μπασκετικό κόσμο που μόνο ξοφλημένος.

Παράλληλα, ο Καρμέλο συνέχισε την αναρρίχησή του στον πίνακα των σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, ξεπερνώντας με ένα τρίποντο 3:22΄ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου τον Μόουσες Μαλόουν και ανεβαίνοντας στην ένατη θέση, έχοντας 27.410 πόντους καριέρας.

Ο 37χρονος βρίσκεται στην 19η σεζόν του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, έχοντας κατά μέσο όρο 23 πόντους με 44,7% στα σουτ εντός παιδιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ