Πρόστιμο σε Ντουράντ επειδή πέταξε την μπάλα στην κερκίδα (vid)

Πρόστιμο σε Ντουράντ επειδή πέταξε την μπάλα στην κερκίδα (vid)

Ο Κέβιν Ντουράντ τινωρήθηκε με πρόστιμο 25 χιλιάδων δολαρίων από το NBA, για την ενέργειά του να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα στο ματς με τους Πέισερς.

Οι Νετς μπορεί να κέρδισαν τον αγώνα με τους Πέισερς στο «Barclays Center», όμως η νίκη ήταν αρκετά δύσκολη κι αγχωτική. Ο Κέβιν Ντουράντ βλέπει την ομάδα να μη «ρολάρει» ακόμα και φανερά εκνευρισμένος πέταξε την μπάλα στην κερκίδα με δύναμη, στο τρίτο δωδεκάλεπτο.

Τιμωρήθηκε αμέσως με τεχνική ποινή, με τους διαιτητές βέβαια να του χαρίζονται καθώς θα μπορούσε να έχει αποβληθεί βάσει κανονισμών του NBA.

Η λίγκα προφανώς θεώρησε ότι ο σταρ του Μπρούκλιν «έπεσε στα μαλακά» και του επέβαλε πρόστιμο 25 χιλιάδων δολαρίων για την εν θερμώ αντίδρασή του.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του αναγνώρισε το λάθος του, έχοντας ήδη μετανιώσει, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει τι σκεφτόταν εκείνη την ώρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Νόμιζα ότι ήμουν σε κανένα προπονητικό ματσάκι κι όχι σε αγώνα ΝΒΑ. Δεν επιτρέπεται να το κάνω αυτό. Θα μπορούσε να είχε στοιχίσει στην ομάδα μου. Δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να έχω αποβληθεί γι’ αυτό. Δεν θα ξαναγίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ