Ο Έντουαρντς θύμισε… Γκρίφιν, αλλά το κάρφωμα του δεν μέτρησε (vids)

Ο Έντουαρντς θύμισε… Γκρίφιν, αλλά το κάρφωμα του δεν μέτρησε (vids)

Ο Άντονι Έντουαρντς από την αρχή της σεζόν δείχνει συχνά πυκνά τα αθλητικά του προσόντα και θα είχε ήδη κατοχυρώσει από τα ξημερώματα το κάρφωμα της χρονιάς, θυμίζοντας Μπλέικ Γκρίφιν, αν δεν είχε χρεωθεί με επιθετικό φάουλ.

Ο Άντονι Έντουαρντς δεν έχει καλύτερο πράγμα στο παρκέ, από τις στιγμές που βρίσκει χώρο και μπορεί να καρφώσει θεαματικά, κάνοντας επίδειξη της αθλητικότητάς του.

Ο νεαρός άσος των Τίμπεργουλβς «πήρε την ψυχή» του Γκέιμπ Βίνσεντ στο παιχνίδι με το Μαϊάμι, κάνοντας ένα εκπληκτικό «poster» κάρφωμα, με τον αντίπαλό του στη θέση του θύματος. Θύμησε μάλιστα κάτι από Μπλέικ Γκρίφιν στα ντουζένια του, την προηγούμενη δεκαετία με την φανέλα των Κλίπερς.

Σε αντίθεση όμως με εκείνον το κάρφωμα του δεν μέτρησε, καθώς χρεώθηκε από τους διαιτητές με επιθετικό φάουλ. Ο ίδιος ζητούσε να επανεξεταστεί η φάση, μη θέλοντας να πιστέψει ότι πλέον ήταν σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό από τους διαιτητές. Μπορεί να μην καταγραφεί στη στατιστική, όμως θα μείνει στη μνήμη όσων το είδαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ