Ο Στεφ Κάρι θέλει μόλις δύο τρίποντα, για να γίνει ο απόλυτος «μπόμπερ» του NBA (vids)

Ο Στεφ Κάρι θέλει μόλις δύο τρίποντα, για να γίνει ο απόλυτος «μπόμπερ» του NBA (vids)

Ο Στεφ Κάρι είναι ο καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών και βρίσκεται μια ανάσα από το να γίνει ο πρώτος στη λίστα εύστοχων τριπόντων της κανονικής περιόδου του NBA.

Ο Στεφ Κάρι δεν είναι μόνο ο ηγέτης των Γουόριορς, αλλά ο άνθρωπος που άλλαξε το μπάσκετ τα τελευταία επτά χρόνια.

Από εκεί που τα σουτ του δεν έφταναν καν τη στεφάνη, με τη βοήθεια και του πατέρα του, του Ντελ, έγινε ο κορυφαίος σουτέρ του NBA και βρίσκεται κοντά σε μια  πρωτιά, που το καθιστά ξεκάθαρο, πέραν πάσης αμφιβολίας.

Με τα πέντε τρίποντα που πέτυχε κόντρα στους Πέισερς, έφτασε τα 2.972 στην κανονική περίοδο και πλέον απέχει μόλις δύο για να γίνει αυτός με τα περισσότερα, ξεπερνώντας τον Ρέι Άλεν, που έχει 2.974.

Ο Κάρι ήδη είναι ο πρώτος σε αυτά των playoffs με 470, αλλά και στο άθροισμα κανονικής περιόδου και playoffs με 3.444 αισίως. Τα επόμενα δύο μοιάζουν κάτι παραπάνω από πιθανό να έρθουν τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/12) στη Νέα Υόρκη, απέναντι στους Νικς.

Όταν και ο ίδιος ο Άλεν του… βγάζει το καπέλο λέγοντας πως ο Στεφ είναι μια κατηγορία μόνος του δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης για το αν υπάρχει καλύτερος σουτέρ από τον απίθανο τύπο, με το «30» στη φανέλα.

Δείτε εδώ την εμφάνισή του κόντρα στην Ιντιάνα:

Θυμηθείτε κάποιες «βόμβες» της καριέρας του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ