Ο Κάρι είχε προβλέψει ότι θα ξεπεράσει τον Άλεν (vid)

Ο Κάρι είχε προβλέψει ότι θα ξεπεράσει τον Άλεν (vid)

Ο Στεφ Κάρι μπορεί να «έσπασε» τα ξημερώματα του ρεκόρ του Ρέι Άλεν στα τρίποντα και να είναι πλέον μόνος πρώτος, όμως είχε προβλέψει την στιγμή αυτή από το 2014.

Ο Στεφ Κάρι «έγραψε ιστορία» στη νίκη των Γουόριορς επί των Νικς στη Νέα Υόρκη, καθώς έφτασε τα 2.974 τρίποντα και ξεπέρασε τον Ρέι Άλεν στην πρώτη θέση της λίστας με τα περισσότερα εύστοχα, ο οποίος μέχρι τα ξημερώματα ήταν στην κορυφή με ένα λιγότερο, 2.973.

Ο ηγέτης των «Πολεμιστών» είχε προβλέψει τη στιγμή αυτή από το 2014, όταν και απάντησε σε σχετική ερώτηση του Ρέτζι Μίλερ:

«Μπορείς να πιάσεις τον Ρέι Άλεν;» Ρώτησε ο πρώην άσος των Πέισερς κι εκείνος απάντησε:

«Το ελπίζω. Αυτό αποτελεί αρχικά ένα τεστ διάρκειας και συνέπειας. Έχω πλέον μία άλλη οπτική στο τι χρειάζεται για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να είσαι υγιής, πρέπει να έχεις τύπους να σου κάνουν σκριν, τύπους που θα σε ψάχνουν και να βάλεις σουτ με κάθε τρόπο. Ελπίζω να συνεχίζω να βελτιώνομαι.»

Ο Μίλερ τότε τον παρακίνησε θέτοντας του τον στόχο:

«3.000 τρίποντα Στεφ. Αυτή είναι η βάση» με τον σταρ των Γουόριορς να απαντάει σχετικά: «ελπίζω να παίξω αρκετά για να τα καταφέρω. Έχω τα μάτια μου σε αυτό, μαζί με κάποια πρωταθλήματα».

Δείτε εδώ το διάλογο των δύο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ