Λάζος – «Ο Φώτσης θα έχει σίγουρα άγχος γιατί εδώ έχει ξύλο» (vid)

Λάζος – «Ο Φώτσης θα έχει σίγουρα άγχος γιατί εδώ έχει ξύλο» (vid)

Για το ντεμπούτο του στην πυγμαχία μίλησε ο παλαίμαχος Έλληνας μπασκετμπολίστας, Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον καλό του φίλο, Αντώνη Φώτση.

Την περασμένη Κυριακή (19/12) ο Λάζαρος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο ρινγκ, καθώς αντιμετώπισε στο κλειστό του Μετς τον έμπειρο και καταξιωμένο πυγμάχο, Σωτήρη Αναστασόπουλο.

Ο άλλοτε σέντερ των «αιωνίων» δεν ήταν βέβαια μόνος του σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα, αφού είχε την συμπαράσταση παλιών  συμπαικτών και φίλων. Συγκεκριμένα, στις εξέδρες βρέθηκαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Παναγιώτης Καυκής, αλλά και ο κολλητός του, Αντώνης Φώτσης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο οποίος ήρθε ισόπαλος, ο 41χρονος βετεράνος διεθνής μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε:

«Θα έχει συνέχεια! Μου άρεσε πάρα πολύ! Κατ’ αρχάς, είναι πολύ ωραίο άθλημα. Έχει μεγάλη ένταση και ανταγωνισμό, καλή σωματική άσκηση, προπόνηση, πάθος και τεράστιο κίνητρο. Φαινόμουν χαλαρός! Από μέσα ήμουν σφιγμένος, είχα άγχος! Με τα πρώτα χτυπήματα έφυγε το άγχος, προσπάθησα να δουλέψω πόδια… Έχουμε ανέβει με τον Φώτση σε sparring. Ίσως κάποια στιγμή, όταν ωριμάσει και του φύγει ο φόβος, θα το κάνουμε και στα αλήθεια! Ο Φώτσης θα έχει σίγουρα άγχος! Γιατί εδώ θα έχει ξύλο!»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ