Ετσι «σκότωσε» τον Ολυμπιακό η Φενέρμπαχτσε – Με… ρεκόρ (Vid)

Ετσι «σκότωσε» τον Ολυμπιακό η Φενέρμπαχτσε – Με… ρεκόρ (Vid)

Διδακτικό βίντεο από την Euroleague με τα 15 τρίποντα της Φενέρμπαχτσε και το κακό μήνυμα της περιφερειακής άμυνας του Ολυμπιακού.

Η Φενέρμπαχτσε ήταν καταιγιστική στην Πόλη και νίκησε τον Ολυμπιακό με 94-80 για την 20η αγωνιστική της Euroleague, καθαρίζοντας το ματς στο δεύτερο ημίχρονο με μια εξαιρετική εμφάνιση.

Οι ερυθρόλευκοι που είδαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποβάλλεται με δυο τεχνικές ποινές στο πρώτο μέρος, είχαν παράπονα από τη διαιτησία στο χθεσινό ματς, όμως δεν ήταν αυτός ο κυριότερος λόγος που οι Πειραιώτες υπέστησαν την έκτη τους ήττα στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φημίζεται ως τώρα για την άμυνά της και δη την περιφερειακή, όμως αυτή τη φορά ήταν σαν να μην υπήρχε. Η Φενέρ πέτυχε 94 πόντους με «βροχή» τριπόντων, 15 εύστοχα συγκεκριμένα, κάνοντας ρεκόρ περιόδου πίσω από τα 6.75.

Πολλά από τα σουτ ήταν ελεύθερα, αλλά υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Οι Πειραιώτες προέρχονταν από μακρά αγωνιστική απραξία, καθώς οι εγχώριες διοργανώσεις έχουν ανασταλεί με απόφαση της ΕΟΚ, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, ενώ για τον ίδιο λόγο ακυρώθηκαν και πολλά ματς στη Euroleague.

Εκτός βέβαια από την απραξία και την έλλειψη δυνάμεων στο φινάλε, από πλευράς Ολυμπιακού, τα εύστοχα τρίποντα είναι και θέμα μέρας. Πολλές φορές οι ομάδες παρότι σουτάρουν υπό πολύ καλές προϋποθέσεις βλέπουν τα σουτ να βρίσκουν σίδερο. Η Φενέρ τα έβαλε, μπορεί να το ξανακάνει, μπορεί όμως και όχι.

Όπως και να έχει τα 15 τρίποντα που δέχθηκε ο Ολυμπιακός είναι ένα «μάθημα» και πρέπει να διδαχθεί από αυτό, για να μην του ξαναγίνει… πάθημα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο της Euroleague:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ