Το ιστορικό στατιστικό του Αντετοκούνμπο (pic, vid)

Το ιστορικό στατιστικό του Αντετοκούνμπο (pic, vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία με την εμφάνισή του κόντρα στους Γουόριορς και κατέχει πλέον ένα μοναδικό ρεκόρ.

Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο καλύτερος παίκτης που έπαιξε ποτέ μπάσκετ και τα ρεκόρ του μοιάζουν απλησίαστα για τους περισσότερους, όχι όμως για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος χθες δημιούργησε ένα δικό του στατιστικό.

Ο «Greek Freak» ήταν απολαυστικός κόντρα στους Γουόριορς, κάνοντας triple double με 30 πόντους, 12 ριμπάουντ κι 11 ασίστ. Με αυτή του την «τριπλή εμφάνιση έφτασε τα 28 και ισοφάρισε τον αριθμό του «Air» στην 18η θέση της λίστας με τα περισσότερα.

Έγινε επίσης ο πρώτος παίκτης που έχει περισσότερα από ένα triple-double με 30+ πόντους σε τριάντα ή λιγότερα λεπτά, τις τελευταίες 40 σεζόν.

Στα τελευταία εννιά παιχνίδια του έχει «ανεβάσει στροφές», καθώς μόνο μια φορά έχει μείνει κάτω από τους 30 πόντους, τα 10 ριμπάουντ και τις 5 πάσες… φλερτάρωντας συνεχώς με το διψήφιο νούμερο σε τρεις στατιστικές κατηγορίες.

Αυτή τη στιγμή είναι τρίτος σκόρερ στο NBA me 28.9 πόντους, πίσω μόνο από Ντουράντ και Λεμπρόν, έκτος ριμπάουντερ με 11.4 και 11ος μπλοκέρ με 1.4 ανά αγώνα. Απίθανα πράγματα γι’ ακόμη μια χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ