Αποθέωσε Αντετοκούνμπο ο Τζον Σταρκς – «Κέρδισε με τον σωστό τρόπο, μοιάζει με ταύρο» (vid)

Αποθέωσε Αντετοκούνμπο ο Τζον Σταρκς – «Κέρδισε με τον σωστό τρόπο, μοιάζει με ταύρο» (vid)

Ο πρώην παίκτης των Νικς, Τζον Σταρκς, «έσταξε μέλι» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μιλώντας στην Cosmote TV κι ανέφερε πως διαφέρει από τους άλλους, καθώς δεν διάλεξε τον εύκολο δρόμο για το πρωτάθλημα.

Ο Τζον Σταρκς υπήρξε σκληροτράχηλος αμυντικός τη δεκαετία του 1990 για τους Νικς, οπότε ξέρει πόσο δύσκολο είναι να περιοριστεί ένα… θηρίο, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο βετράνος της ομάδας του «Μεγάλου Μήλου, που έφτασε μέχρι τους τελικούς του 1994, χωρίς όμως να κατακτήσει τον τίτλο, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον «Greek Freak» σε δηλώσεις του στην Cosmote TV.

Μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως δεν θα μπορούσε να τον αντιμετωπίσει και πως τον θαυμάζει, καθώς, παρότι είναι σταρ δεν επέλεξε τον εύκολο δρόμο για το πρωτάθλημα, αλλά έμεινε πιστός στο Μιλγουόκι.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τον Γιάννη:

«Δεν θα έμπαινα μπροστά του. Δεν θα μπορούσα να τον σταματήσω. Είναι 2.10 και εγώ είμαι 1,82. Είναι δυνατός και μοιάζει σαν ταύρος. Ζυγίζω 80 κιλά και εκείνος πάνω από 110 κιλά. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Δουλεύει σκληρά για να γίνει ένας καλό σουτέρ, προσπαθεί να βγει λίγο πιο μακριά από το καλάθι την φετινή σεζόν απειλώντας με σουτ τριών πόντων, έχει βελτιωθεί από την γραμμή των ελευθέρων βολών.

Ως πρώην παίκτης έχει κερδίσει τον σεβασμό μου.Γιατί πήρε το πρωτάθλημα με τον σωστό τρόπο. Δεν έψαξε να βρει άλλες ομάδες και παίκτες για να το καταφέρει. Δεν είπε «δώστε μου μερικούς παίκτες και θα τους οδηγήσω στην γη της επαγγελίας».

Έχει δουλέψει το σώμα του και το προετοίμασε σωστά με τα κιλά που έβαλε για να καταφέρει να κάνει όσα ήθελε στο γήπεδο. Αυτό τον κάνει ξεχωριστό.

Δούλεψε σκληρά και μιλάει γι΄αυτό συχνά για τον τρόπο που μεγάλωσε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μικρός. Δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Αντιλαμβάνεται ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και συνεχίζει να δουλεύει για να γίνει καλύτερος. Αυτό τον κάνει τόσο ξεχωριστό.

Ως πρώην παίκτης δεν μπορώ να μην τον σέβομαι για τα κατορθώματα του στο γήπεδο, γιατί κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον σωστό τρόπο».

Φυσικά ο Σταρκς δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τους αγαπημένουε του Νικς.

Δείτε εδώ το βίντεο όλης της συνέντευξης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ