Δύσκολη νίκη οι Γουόριορς παρά τις απουσίες – Ασταμάτητοι οι Σανς (vids)

Δύσκολη νίκη οι Γουόριορς παρά τις απουσίες – Ασταμάτητοι οι Σανς (vids)

Οι Γουόριορς των αρκετών απουσιών πήραν οριακά τη νίκη κόντρα στους Σπερς, (124-120), ενώ οι Σανς έφτασαν τις 11 σερί νίκες, επικρατώντας των Νετς (121-111)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είχαν δύσκολη αποστολή στο τελευταίο τους παιχνίδι κόντρα στους Σπερς, όμως τελικά κατάφεραν να κερδίσουν με 124-120.

Οι «Πολεμιστές» παρατάχθηκαν χωρίς τους Κάρι, Τόμπσον, Γκριν και άλλους πέντε παίκτες, φτάνοντας τις οκτώ απουσίες. Το ματς ήταν υπό των έλεγχο της ομάδας του Πόποβιτς μέχρι και την τρίτη περίοδο, στην τελευταία όμως τα πάντα άλλαξαν.

Με ένα τρομερό επιμέρους σκορ 35-16, η ομάδα του Κερ πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και παραμένει στη δεύτερη θέση της Δύσης, με ρεκόρ 39-13. Οι «Silver and Black» είναι στη 12η θέση με 19-33 και παλεύουν να πλησιάσουν το 10ο Πόρτλαντ (21-30) για μια θέση στο Play in Tournament.

Από τους νικητές ξεχώρισε ο Πουλ με 31 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Για τους Σπερς ο Μάρεϊ είχε 27 πόντους, 9 ασίστ κι 9 ριμπάουντ, όμως για λίγο δεν έφτασε.

Το Φοίνιξ «καλπάζει» στη Δύση και είναι μια ταχύτητα πάνω από όλους τους υπόλοιπους. Οι Σανς επικράτησαν των Νετς με 121-111 εντός έδρας και έφτασαν τις 11 σερί νίκες.

Εξακολουθούν να είναι μόνοι πρώτοι με 41-9 και δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα με μονοψήφιο αριθμό ηττών. Ο Έιτον μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως οι Μπούκερ, Πολ και Μπρίτζες ήταν εξαιρετικοί.

Ο σούτινγκ γκαρντ των «Ήλιων» ήταν ο πρώτος μεταξύ ίσων, με 35 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Οι Νετς γνώρισαν την πέμπτη τους σερί ήττα, σε ένα ματς που έλειψαν οι Ντουράντ, Όλντριτζ, Μίλσαπ και Χάρις. Ο Καϊρί Ίρβινγκ έπαιξε λόγω του ότι ήταν εκτός έδρας αναμέτρηση, όμως ούτε οι 26 δικοί του πόντοι, ούτε το double-double του Χάρντεν με 22 και 10 ασίστ ήταν αρκετά για να έρθει η νίκη.

Η ομάδα του Νας βρίσκεται στην έκτη θέση της Ανατολής με 29-21 και νιώθει πλέον «καυτή» την ανάσα της Σάρλοτ, (28-23) κινδυνεύοντας να μπει σε περιπέτειες και να χρειαστεί να περάσει από το Play in Tournament, για να εξασφαλισει είσοδο στα playoffs.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς του NBA:

Ντιτρόιτ Πίστονς – Νιου Όρλεανς Πέλικανς 101-111

Τορόντο Ράπτορς – Μαϊάμι Χιτ 110-106

Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Ντένβερ Νάγκετς 130-115

Σικάγο Μπουλς – Ορλάντο Μάτζικ 126-115

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ