Οι Νικς θέλουν τον Φοξ, όμως πρέπει να δώσουν τον Ραντλ (vid)

Οι Νικς θέλουν τον Φοξ, όμως πρέπει να δώσουν τον Ραντλ (vid)

Οι Νιου Γιορκ Νικς θέλουν να κάνουν δικό τους τον Ντι Άαρον Φοξ, όμως θα πρέπει να αποχωριστούν τον Τζούλιους Ραντλ, σε μια δύσκολη απόφαση.

Η περίοδος των ανταλλαγών στο NBA τελειώνει στις 10/2 και οι Νιου Γιορκ Νικς θέλουν να αποκτήσουν παίκτη που θα τους ανεβάσει επίπεδο, μήπως και προλάβουν το «τρένο» των playoffs μέσω του Play in Tournament.

Πρώτος στη λίστα τους φαίνεται πως είναι ο Ντι Άαρον Φοξ των Σακραμέντο Κινγκς. Το νούμερο 5 του ντραφτ του 2017 έχει φέτος ως τώρα 21 πόντους, 5.2 ασίστ και 3.8 ριμπάουντ θα ήθελε φυσικά μια αλλαγή σκηνικού από τους Κινγκς που παραπαίουν, αλλά το πράγμα δεν είναι τόσο εύκολο.

Προκειμένου να τον αποκτήσουν θα πρέπει οι Νικς να δώσουν έναν ανάλογα καλό παίκτη κι εδώ έρχεται ο Τζούλιους Ραντλ. Πέρυσι αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης, υπογράφοντας το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο αξίας 117 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έχει συχνά τόσο καλά παιχνίδια, όσο και πολύ κακές εμφανίσεις.

Έχει μάλιστα ανοίξει κόντρα με τους φιλάθλους, αλλά και με τον προπονητή του, έχοντας ρίξει κάπως τις μπασκετικές μετοχές του. Υπάρχουν ακόμα 6 μέρες για να αποφασίσουν να…. πατήσουν το κουμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ