Πέναλτι ανέκδοτο για τη Νίκη Βόλου – Έβγαλε ανακοίνωση ο Πανσερραϊκός (vid)

Πέναλτι ανέκδοτο για τη Νίκη Βόλου – Έβγαλε ανακοίνωση ο Πανσερραϊκός (vid)

Το ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε η Νίκη Βόλου στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των «Λιονταριών».

Απίστευτη απόφαση στο παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Πανσερραϊκό για τη 17η αγωνιστική της Super League 2. Στο 18′ ο Κάσσος έπεσε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο διαιτητής Μέγας υπέδειξε πέναλτι για ανατροπή από τον Πίντο που ήταν στη φάση και προσπάθησε να απομακρύνει.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το replay, ο ποδοσφαιριστής της Νίκης πέφτει μόνος του και δεν τον ακουμπάει καν ο αντίπαλός του. Το πέναλτι όμως καταλογίστηκε και οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Τσουκαλά να ευστοχεί από τα 11 μέτρα. Η απόφαση του διαιτητή από την Πιερία προκάλεσε οργή στους φιλοξενούμενους που εξέδωσαν ανακοίνωση κατά πάντων.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Ντροπή και αίσχος! Ντροπή και αίσχος για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ντροπή και αίσχος για την ελληνική διαιτησία! Ευτυχώς στο σημερινό ματς υπάρχει η κάμερα για να καταγράψει τα διαιτητικά «εγκλήματα» εις βάρος της ομάδας μας! Η υπευθυνότητα μας και η σοβαρότητα μας ως ομάδα εκλαμβάνεται ως αδυναμία, αλλά ΤΕΛΟΣ! Θα μας βρείτε απέναντι σας παντού!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ