Νέα ήττα για Παναθηναϊκό Β’ (1-2) – Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟΚ Β’ (3-0, vids)

Νέα ήττα για Παναθηναϊκό Β’ (1-2) – Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟΚ Β’ (3-0, vids)

Ο Παναθηναϊκός Β' ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την Επισκοπή και παρέμεινε στην 10η θέση του Νότιου ομίλου της Superleague 2, ενώ ο ΠΑΟΚ Β' επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας και ανέβηκε στην 8η θέση του Βόρειου ομίλου.

Ο Παναθηναϊκός Β’ υποδέχθηκε την Επισκοπή για την 17η αγωνιστική της Superleague 2, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ηττήθηκε με 2-1, μένοντας για 3ο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη. Έτσι, οι «πράσινοι» παρέμειναν στην 10η θέση του Νότιου ομίλου με 18 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και πήραν το προβάδισμα με τον Εμπόι στο 14′, ο οποίος σκόραρε ξανά στο 38′ κάνοντας το 0-2. Το «τριφύλλι» αντέδρασε, μειώνοντας στο 44′ σε 1-2 με τον Κρυπαράκο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ και έτσι ο Παναθηναϊκός Β’ υπέστη την 7η ήττα του σε 15 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Θεοχάρης, Κούτσιας, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Καρβούνης, Τσιριγώτης.

Επισκοπή: Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τριντάντε, Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Εμπόι, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Σουμπασάκης, Πέτρου, Σκόνδρας.

ΠΑΟΚ Β’ – Απόλλων Λάρισας 3-0

Ο ΠΑΟΚ Β’ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, επικρατώντας άνετα με 3-0 και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από 2 ισοπαλίες. Με αυτή τη νίκη, οι «ασπρόμαυροι» ανέβηκαν στην 8η θέση του Βόρειου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32′ με τον Χατζηστραβό, ενώ 4 λεπτά αργότερα η ομάδα της Λάρισας έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Αστράς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το έργο των φιλοξενούμενων δυσκόλεψε αρκετά, με τον ΠΑΟΚ να διπλασιάζει τα τέρματά του στο 67′ με τον Κούτσια, ενώ ο Πανίδης στο 76′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΠΑΟΚ Β’: Μπουργκάνης, Αποστολόπουλος, Τσοπουρόγλου, Κουλιεράκης, Μανολιούδης, Γιάξης, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Τσαούσης, Κούτσιας, Γκορντετζιάνι.

Απόλλων Λάρισας: Αστράς, Πετράκης, Τιβόνε, Γιαννίτσης, Νούσιος, Ναλούσης, Χατζής, Ναραμόκο, Σταμάτης, Βίγια, Κόζβη.

Εργοτέλης – Λεβαδειακός 1-0

Ο Εργοτέλης λύγισε στο Παγκρήτιο τον Λεβαδειακό με 1-0 χάρη σε πέναλτι του Κωντανάσιου στο 29′.

Έτσι, οι Κρητικοί ανέβηκαν στην 5η θέση του Νότιου ομίλου με 24 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός υπέστη την 2η ήττα του φέτος, παραμένοντας ωστόσο στην κορυφή με 31 βαθμούς (έχοντας 3 ματς περισσότερα από την 2η ΑΕΚ Β’).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ