Έντονη συγκινησιακή φόρτιση στο τελευταίο ματς του Ντελ Πότρο (vids)

Έντονη συγκινησιακή φόρτιση στο τελευταίο ματς του Ντελ Πότρο (vids)

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι εντός έδρας, σε ένα ματς που ήταν έκδηλη η συγκίνηση του ίδιου και του κόσμου.

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο αποφάσισε να αποχωρήσει χθες από την ενεργό δράση, μετά την ήττα του από το συμπατριώτη του, Φεντερίκο Ντελμπόνις, με 2-0 σετ (6-3, 6-3) στον πρώτο γύρο του χωμάτινου τουρνουά του Μπουένος Άιρες.

Το πρώην νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης, τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια δεν έχει μπορέσει να αγωνιστεί, καθώς το σώμα του τον προδίδει συνεχώς.

Ο ίδιος δυσκολεύτηκε πολύ να σερβίρει στο 3-5 του τελευταίου σετ και ξέσπασε σε κλάματα. Το κεντρικό court, Γκιγιέρμο Βίγιας, «πλημμύρισε» από κόσμο που ήθελε να βρίσκεται εκεί στο «αντίο» ενός θρύλου.

Ανάμεσα στους θεατές ήταν η μητέρα του, Πατρίτσια, που μπόρεσε επιιτέλους να τον δει από κοντά να παίζει, αφού δεν τα είχε καταφέρει ποτέ πριν στο παρελθόν, μαζί με την αδερφή του, Τζουλιέτα.

Εκεί όμως ήταν και η Γκαμπριέλα Σαμπατίνι, που έκανε σπουδαία καριέρα, μαζί με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, Γκιγιέρμο Κορία.

Ο Ντελ Πότρο εξήγησε στις δηλώσεις του πως υποφέρει σωματικά, άφησε όμως ανοιχτή μια «χαραμάδα» επιστροφής.

Αμαλυτικά όσα είπε:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί ο πόνος στο γόνατο είναι πολύ μεγάλος. Θα συνεχίσω να προσπαθώ να το φτιάξω κι αν τα καταφέρω, ίσως έχω άλλη μια ευκαιρία να παίξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ