Ο Ντελ Πότρο επιστρέφει στα κορτ μετά από 2,5 χρόνια απουσίας

Ο Ντελ Πότρο επιστρέφει στα κορτ μετά από 2,5 χρόνια απουσίας

Ο Χουάν Μάρτιν ντελ Πότρο επιστρέφει στη δράση μετά από σχεδόν 30 μήνες απουσίας

Ο Χουάν Μάρτιν ντελ Πότρο, πρώην Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, θα επιστρέψει στα κορτ, μετά από 2,5 χρόνια απουσίας, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, θα λάβει μέρος στο τουρνουά ATP 250, που θα διεξαχθεί στο Μπουένος Αϊρες από τις 7 μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.

Ο 33χρονος Αργεντινός, δεν έχει αγωνισθεί από το τουρνουά στο Κουίνς το 2019, όπου τραυματίσθηκε εκ νέου στο γόνατο, οκτώ μήνες μετά το κάταγμα επιγονατίδας που υπέστη, στο Masters 1000 της Σανγκάης.

Εκτοτε, ο Ντελ Πότρο, υπεβλήθη σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις στο γόνατο (σ.σ. η τελευταία το 2021) και όπως είναι φυσικό, έμεινε έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που είχει ως αποτέλεσμα να βρεθεί στην 757η (!) θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

«Επιβεβαιώθηκε! Ο Ντελ Πότρο θα παίξει στο Argentina Open 2022. Ο «πύργος του Ταντίλ» (το προσωνύμιο του) θα είναι στην κλήρωση του κυρίως ταμπλό ως προσκεκλημένος», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του τουρνουά στο στο Twitter.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο «Delpo» είχε εκφράσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την επιθυμία του να επιστρέψει στην δράση και να λάβει μέρος στο τουρνουά του Μπουένος Άιρες, όπου συμμετείχε μόνο μία φορά και συγκεκριμένα, το 2006.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ