Απίθανο σκηνικό στην Πορτογαλία: Αστόχησε σε πέναλτι και έγινε αλλαγή! (vid)

Απίθανο σκηνικό στην Πορτογαλία: Αστόχησε σε πέναλτι και έγινε αλλαγή! (vid)

Ο Γκέντες της Ρίο Άβε εκτέλεσε- αποτυχημένα- πέναλτι με «Πανένκα» στο παιχνίδι κόντρα στην Τοντέλα και ο προπονητής του τον έβγαλε άμεσα αλλαγή!

Το να αστοχήσει ένας επιθετικός σε εκτέλεση πέναλτι με «Πανένκα» είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθέναν, όπως ακριβώς συνέβη και στον Έλντερ Γκέντες στην εντός έδρας αναμέτρηση της Ρίο Άβε με την Τοντέλα.

Ο επιθετικός των γηπεδούχων στο 35′ και με το σκορ στο 1-0 υπέρ της ομάδας του κλήθηκε να εκτελέσει την εσχάτη των ποδοσφαιρικών ποινών, την οποία κέρδισε ο ίδιος. Έστησε την μπάλα στα 11 μέτρα, αλλά η εκτέλεση του αλά Πανένκα ήταν κακή και ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ.

Ο τρόπος εκτέλεσης του πέναλτι από τον Γκέντες έκανε έξω φρενών τον προπονητή της Ρίο Άβε, Μιγκέλ Καρντόσο, που μόλις τρία λεπτά αργότερα τον έκανε αλλαγή περνώντας στη θέση του τον Ζέλσον. Ο 30χρονος επιθετικός είδε να τελειώνει άδοξα το 100ό του παιχνίδι με τη φανέλα της Ρίο Άβε και βγήκε από την απέναντι μεριά του γηπέδου, φεύγοντας κατευθείαν για τα αποδυτήρια, ενώ πέταξε και τη φανέλα του στους φιλάθλους της ομάδας.

Δείτε τα βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ