Άρης: Αποθέωση για Γκάλη στο Αλεξάνδρειο (vid)

Άρης: Αποθέωση για Γκάλη στο Αλεξάνδρειο (vid)

Αποθέωση υπήρξε κατά την είσοδο του Νίκου Γκάλη και των υπόλοιπων παλαίμαχων παικτών του Άρη στο «Παλέ». Το λάβαρο στο «Αλεξάνδρειο».

Η είσοδος του Νίκου Γκάλη στο Αλεξάνδρειο, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού του Άρη απέναντι στον Προμηθέα, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους φιλάθλους των «Κίτρινων», που βρέθηκαν στο «Παλέ» για να δουν το 22ο λάβαρο να ανεβαίνει στην οροφή του σταδίου.

Μαζί με τον Νίκο Γκάλη, μπήκε όλη η ομάδα που κατέκτησε το Super Cup του 1986, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και για 37 χρόνια δεν τους είχε αναγνωρίσει η ΕΟΚ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Ολυμπιακού για το «πραξικόπημα» της ΕΠΟ και τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο ΑΕΚ-Άρης

Αυτή η αδικία, που υπήρχε τόσα χρόνια διότι είχε καταργηθεί η διοργάνωση, αποκαταστάθηκε και έτσι ο Άρης μπορεί και επίσημα να σηκώσει το λάβαρο, για αυτή την επιτυχία εκείνης της ομάδας.

Οι παίκτες που στελεχώνουν την τωρινή ομάδα των «Κιτρίνων», έκαναν «πασίγιο» στα μέλη της νικήτριας ομάδας του 1986, κατά την είσοδο των δευτέρων στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε την αποθεωτική υποδοχή στον Νίκο Γκάλη

Στιγμές αποθέωσης στο ημίχρονο του αγώνα με την ομάδα του 86′ να ζει μαγικές στιγμές. Αφιερωμένο το τρόπαιο στον Ιωαννίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ