Οι συμβουλές του Τσιμίκα στον εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision (vid)

Οι συμβουλές του Τσιμίκα στον εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision (vid)

O Κώστας Τσιμίκας συναντήθηκε στο Λίβερπουλ με τον Βίκτωρα Βέρνικο, εκπρόσωπο της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision και του έδωσε πολύτιμες συμβουλές.

Λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό της Eurovision που συμμετέχει η Ελλάδα, ο φετινός μας εκπρόσωπος στο διαγωνισμό Βίκτωρας Βέρνικος, είχε συνάντηση με τον άσο της Λίβερπουλ, Κώστα Τσιμίκα και άκουσε τις συμβουλές του.

Ο μόλις 16 ετών τραγουδιστής, που θα επιδιώξει, να πάρει την πρόκριση για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου, διαγωνίζεται την Πέμπτη (11/5,22:00) και είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τον μόνιμο πλέον κάτοικο Λίβερπουλ, Τσιμίκα και ο αριστερός μπακ των «Ρεντς» φρόντισε να τον συμβουλέψει και να του διώξει το άγχος.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε μαγιό και μας… τρέλανε η Μπέριλ ΜακΚίσικ (pics)

Ο Σερραίος αμυντικός του είπε: «Για να σε αγαπήσουν οι άνθρωποι του Λίβερπουλ πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να είσαι χαρούμενος. Όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι, αγαπάνε ό,τι και να κάνουν. Μια συμβουλή είναι να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις αυτό που κάνεις όσο καλύτερα μπορείς. Να μην τα παρατάς ποτέ και να αγωνίζεσαι καθημερινά γι’ αυτό που αγαπάς. Να ψάχνεις και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα».

«Να εξελίσσεσαι γιατί για εμένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Εγώ ψαχνόμουν να εξελιχθώ  ως ποδοσφαιριστής, να κάνω τα πάντα καλύτερα. Οπότε αυτή είναι η συμβουλή μου προς τα εσένα. Έχω δει ότι αυτό που κάνεις το αγαπάς πολύ. Η Eurovision είναι ένα πολύ μεγάλο σκαλοπάτι για εσένα. Τώρα είναι στο χέρι σου να προοδεύσεις, να τραγουδήσεις όσο πιο καλά μπορείς και να πας όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα δω φέτος Eurovision επειδή θα είσαι εσύ. Θα σαπορτάρω όσο μπορώ κι εγώ», συμπλήρωσε ο 26χρονος αριστερός οπισθοφύλακας.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από τη συνάντησή τους: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ