Απίστευτα πράγματα: Καβγάς μεταξύ γυναικών στο Μεϊγουέδερ VS Γκότι – Η μία πάλευε γυμνή! (vids)

Απίστευτα πράγματα: Καβγάς μεταξύ γυναικών στο Μεϊγουέδερ VS Γκότι – Η μία πάλευε γυμνή! (vids)

Τρομερές καταστάσεις στη «μάχη» του Μεϊγουέδερ με τον Γκότι, με δύο διάσημες γυναίκες να κλέβουν την παράσταση, να παίζουν μυθικό ξύλο και τη μία να καταλήγει γυμνή!

Πρωτόγνωρα πράγματα συνέβησαν στο περιθώριο του αγώνα επίδειξης Μεϊγουέδερ-Γκότι, καθώς δύο γυναίκες έπεσαν ανεπανάληπτο ξύλο στα backstage, με τα βίντεο να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Συγκεκριμένα, η Ζοσελίν Ερνάντες, η οποία πρωταγωνιστεί σε reality show και αριθμεί πάνω από 4,5 εκατομμύρια followers, καταγράφηκε σε βίντεο να χτυπά αλύπητα μια γυναίκα στο FLA Live Arena στη Φλόριντα.

Ο αγώνας πυγμαχίας ανάμεσα στον Φλόιντ Μεϊγουέδερ και τον Τζον Γκότι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ μετά το συνεχόμενο trash talking των δύο αθλητών, όμως το χειρότερο ήταν ότι επικράτησε πανικός μεταξύ των συνεργατών τους.

Η Ερνάντες έπαιξε μυθικό ξύλο με την ράπερ Big Lex, η οποία μάλιστα κατέληξε γυμνή, με τα βίντεο να σοκάρουν. Η Ερνάντες μάλιστα την κλώτσησε επίσης στο κεφάλι αρκετές φορές, ενώ ήταν πεσμένη. Η δεύτερη γυναίκα ανταπέδωσε πετώντας ένα ποτό στην Ερνάντες, η οποία στη συνέχεια άρχισε να την κυνηγά με μια παρέα φίλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι πήγαν να μπουν στη μέση να τις χωρίσουν την πλήρωσαν με την Ερνάντες να χτυπάει όποιον βρίσκεται μπροστά της.

Δείτε τα βίντεο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ