Από την ΑΕΚ (ξανά) στον ΠΑΟΚ ο Καλόμοιρος

Από την ΑΕΚ (ξανά) στον ΠΑΟΚ ο Καλόμοιρος

Μετά από τρία χρόνια στην ΑΕΚ ο Γιάννης Καλόμοιρος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-18.

Σε ακόμη μια μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος γνωστοποίησε σήμερα (30/6) την απόκτηση του Γιάννη Καλόμοιρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό ίντερ, ενώ την τελευταία τριετία φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, στον οποίο θήτευσε και τη σεζόν 2017-18.

Εκτός από τον Καλόμοιρο, οι Θεσσαλονικείς έχουν αποκτήσει ακόμη τους Ντανίλ Μποτσκάριοφ, Λευτέρη Παπάζογλου, Δημήτρη Παπαγεωργίου, Γιάννη Μπάτζιο και Κωνσταντή Κουκμίση, ενώ έχουν ανανεώσει οι Τάσος Τσαμουρίδης, Χρύσανθος Τσαναξίδης, Μανώλης Λαδάκης, Νικόλας Κουκμίσης, Νίκος Νικολαΐδης, Βίκτορ Γκίγκοφ και Γιώργος Ελευθεριάδης.

Διαβάστε επίσης: Κίνηση ματ από τους Κινγκς, τα λέει όλα για τον Βεζένκοφ

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Καλόμοιρο, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 23/05/1998, ο Γιάννης Καλόμοιρος αγωνίζεται ως αριστερό ίντερ και έχει ύψος 194cm.

Έκανε τα πρώτα τού βήματα ως επαγγελματίας στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, με τον οποίο κατέγραψε τις πρώτες τού συμμετοχές στην Handball Premier.

Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έπαιξε στο EHF Challenge Cup, δημιουργώντας τις πρώτες του παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία νέα διετία (2018-20) στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Από το 2020 μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο (2023), αγωνιζόταν με τη φανέλα της ΑΕΚ. Στη πρώτη τού σεζόν στην ΑΕΚ, κατέκτησε το «τρεμπλ», ενώ την περσινή σεζόν πρόσθεσε στη συλλογή του ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Καλόμοιρος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη νέα πρόκληση. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους. Γνωρίζω καλά τους περισσότερους συμπαίκτες μου, όπως επίσης και τον προπονητή, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί επιτυχημένα στο παρελθόν. Εύχομαι μία γεμάτη χρονιά, με υγεία και όμορφο χάντμπολ».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γιάννη!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ