Ο Φορτούνης τα βάζει σαν τον… Κάρι: Από το κέντρο! (vid)

Ο Φορτούνης τα βάζει σαν τον… Κάρι: Από το κέντρο! (vid)

Ο Κώστας Φορτούνης παίζει μπάσκετ στα Τρίκαλα και σκοράρει δύο συνεχόμενα τρίποντα σχεδόν από το... κέντρο του γηπέδου! Ο αγαπημένος Στεφ Κάρι και το μήνυμα στον... Σπανούλη.

Είναι γνωστό ότι ο Κώστας Φορτούνης έχει ιδιαίτερη αγάπη για το μπάσκετ και συχνά πυκνά επισκέπτεται κλειστά γήπεδα για να δείξει την… τέχνη του. Αυτό έκανε και τώρα, καθώς το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε σε ένα γήπεδο μπάσκετ και επιβεβαίωσε ότι διαθέτει… φαρμακερό σουτ!

Ο ηγέτης του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, λοιπόν, δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου εμφανίζεται να ευστοχεί σε δύο συνεχόμενα τρίποντα, σουτάροντας λίγο μπροστά από το κέντρο! Μιμούμενος τον αγαπημένο του παίκτη, που δεν είναι άλλος από τον Στεφ Κάρι. Τον Αμερικανό σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που τα ξημερώματα οδήγησε την ομάδα του στους τελικούς του ΝΒΑ.

Βεβαίως, ίσως το βίντεο να ήταν και μια… απάντηση στους παίκτες του μπασκετικού Ολυμπιακού και ειδικά στον καλό του φίλο, Βασίλη Σπανούλη, ενόψει των τελικών της Basket League με τον Παναθηναϊκό.

Πέρα από την πλάκα, βεβαίως, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο Φορτούνης, αντί να βρίσκεται σε κάποια παραλία και να απολαμβάνει τις διακοπές του, αποφάσισε να περάσει τις ημέρες της ξεκούρασής του στα Τρίκαλα στην Καλαμπάκα, και γεμίζοντας την ώρα του αθλούμενος (έστω και σε διαφορετικό σπορ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ