Ισέκα: «Ήθελα να βρω μια ομάδα που παίζει επιθετικά και διεκδικεί νίκες» (vid)

Ισέκα: «Ήθελα να βρω μια ομάδα που παίζει επιθετικά και διεκδικεί νίκες» (vid)

Ο Άαρον Ισέκα μίλησε για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άαρον Ισέκα, ο οποίος είναι αδερφός του Μίτσι Μπατσουαγί και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην γραμμή κρούσης των Κρητικών.

Ο Βέλγος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας τόνισε πως επέλεξε έναν σύλλογο που παίζει επιθετικά και κυνηγά νίκες.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άαρον Ισέκα:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, καθώς είναι μια πολύ ωραία χώρα, όπως και οι άνθρωποι εδώ και επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην ομάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήθελα να βρω μία ομάδα που παίζει επιθετικά, που διεκδικεί τη νίκη και μια θέση μεταξύ των έξι πρώτων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός.

Είμαι σε ένα σύλλογο που θέλει να παίζει για τη νίκη σε κάθε ματς κι αυτό με έκανε να έρθω. Γνωρίζω ότι έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Στόχος μου είναι να είμαι χρήσιμος στην ομάδα με ασίστ και γκολ, αλλά και να συμβάλω ώστε το σύνολο να παίζει καλύτερα.

Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος κάθε ποδοσφαιριστή. Πάντα βάζω την ομάδα πάνω από τον εαυτό μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα, όπως επίσης το να απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο. Στο τέλος το πιο σημαντικό είναι να απολαμβάνεις αυτό που κανείς και να έχεις θετικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ