Απίθανο κορεό των οπαδών της Ντόρτμουντ στο «αντίο» του Ρόις που σκόραρε με τρομερή εκτέλεση φάουλ και αποθεώθηκε (pics & vids)

Απίθανο κορεό των οπαδών της Ντόρτμουντ στο «αντίο» του Ρόις που σκόραρε με τρομερή εκτέλεση φάουλ και αποθεώθηκε (pics & vids)

Υπέροχες στιγμές στο τελευταίο εντός έδρας ματς του Μάρκο Ρόις με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Τρομερό κορεό των οπαδών των Βεστφαλών που... γκρέμισαν το γήπεδο στο γκολ του αρχηγού τους.

Το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Ντάρμσταντ για την 34η αγωνιστική της Bundesliga ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς για τον Μάρκο Ρόις. Ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων έπαιξε για ύστατη φορά στο «Signal Iduna Park» καθώς αποχωρεί από την ομάδα που τον ανέδειξε και οι οπαδοί των Βεστφαλών τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο.

Το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι και τον αποθέωσε φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του, με τον Ρόις να λαμβάνει τιμητικές πλακέτες και ανθοδέσμες ενώ έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες παρέα με τα παιδιά του πριν τη σέντρα.

Διαβάστε επίσης: Η «κλοπή» του Κοστίνια, ο Ολυμπιακός, οι «μεγάλοι» της Πορτογαλίας και η χειμερινή πρόταση της Τραμπζονσπόρ!

Στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της Ντόρτμουντ δέσποζε ένα τεράστιο κορεό με τη φανέλα με το «11» αλλά και ένα μεγάλο πανό που έγραφε «Danke Marco», δηλαδή «σε ευχαριστούμε Μάρκο».

Λίγο αργότερα ο Ρόις μάλιστα έβαλε την σφραγίδα του στο ματς καθώς σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 38′, προκαλώντας… σεισμό στο γήπεδο. Ποιος καλύτερος τρόπος για ένα «αντίο»!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ