Τα πλάνα του AEK TV «από το… μέλλον»

Τα πλάνα του AEK TV «από το… μέλλον»

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα του AEK TV από την 8η ημέρα προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Πολωνία, με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει πως πρόκειται για εικόνες από το... μέλλον.

Ακόμη ένα βίντεο από την προετοιμασία που πραγματοποιεί η ΑΕΚ υπό την επίβλεψη του Μαρίνου Ουζουνίδη στο Κίελτσε της Πολωνίας, αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι των «κιτρινόμαυρων» στο Youtube.

Σε αυτό μπορείτε να δείτε ορισμένα ακόμη όμορφα πλάνα από την πολωνική πόλη, τους παίκτες της ΑΕΚ σε δίτερμα και ένα πολύ όμορφο κρέμασμα του Γιώργου Γιακούμακη στη διάρκεια της προπόνησης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της Ένωσης:

«Διπλές προπονήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας και της Τρίτης για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο Κιέλτσε και πλέον η μπάλα είναι αυτή που κυριαρχεί και το πρωί και το απόγευμα. Οι ασκήσεις τακτικής, τα τελειώματα, η ανάπτυξη σε περιορισμένο χώρο είναι μερικά από τα βασικά κομμάτια της δουλειάς του Μαρίνου Ουζουνίδη. Η προετοιμασία αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για όσους συμμετέχουν σε αυτή αλλά και για όσους την παρακολουθούν και η κάμερα του AEK TV καταγράφει εικόνες από το… μέλλον».

Το χαρακτηριστικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ