«Μπόκα Τζούνιορς εμπιστευτικό»: Κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ του Netflix για την ομάδα της Αργεντινής

«Μπόκα Τζούνιορς εμπιστευτικό»: Κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ του Netflix για την ομάδα της Αργεντινής

Από την Παρασκευή (14/09) οι λάτρεις του ιστορικού συλλόγου της Λατινικής Αμερικής θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη σειρά του Netflix για την μεγάλη Μπόκα!

Παίκτες, προπονητές, κόσμος συμμετέχουν στη νέα σειρά – ντοκιμαντέρ (τεσσάρων επεισοδίων, 40 λεπτά το κάθε ένα) του Netflix για την Μπόκα Τζούνιορς που κάνει πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή (14/09) στο μεγαλύτερο αυτήν την στιγμή διαδικτυακό συνδρομητικό κανάλι. Πέρα από τις σειρές, η εταιρεία επιλέγει να προβάλει και αληθινές ιστορίες, μέσω ντοκιμαντέρ που έχουν επίσης γίνει χαρακτηριστικό γνώρισμα της πλατφόρμας.  Το Boca Juniors Confidencial είναι το νέο στοίχημα της Netflix, και των παραγωγών που δημιούργησαν και την κινηματογραφική επιτυχία  Boca Juniors 3D.

«Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και οι οπαδοί της ομάδας ανοίγουν τις πόρτες του συλλόγου και δείχνουν όλη το μεγαλείο της Μπόκα Τζούνιορς, του μεγάλου θρύλου του ποδοσφαίρου της Αργεντινής» γράφει το Netflix για να ορίσει την ολοκαίνουργια σειρά του. Η σειρά ντοκιμαντέρ, για την ομάδα που έχει συνολικά 46 εθνικούς τίτλους και 22 διεθνή τρόπαια, γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε ποιότητα 4Κ. Η Μπόκα είναι η πρώτη ομάδα της Αργεντινής που έχει επιλεγεί από την πλατφόρμα.

https://twitter.com/Volpini_Mariano/status/1038866370212110336

Εδώ το trailer:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ