Το όπλο με το οποίο ο Τουράν ζήτησε να τον σκοτώσουν! (vid)

Το όπλο με το οποίο ο Τουράν ζήτησε να τον σκοτώσουν! (vid)

Ένα βίντεο με τον Αρντά Τουράν ένοπλο στο νοσοκομείο, έχει δει το φως της δημοσιότητας και αφορά το σκηνικό κατά το οποίο ο Τούρκος ποδοσφαιριστής ζήτησε από τον τραγουδιστή Μπερκάι και τη σύζυγό του να τον σκοτώσουν.

Ο Τούρκος διεθνής μέσος, που αγωνίζεται δανεικός στην Μπασακσεχίρ, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πολύ περίπλοκης από όσο φαίνεται υπόθεσης που συνεχίζει ν’ απασχολεί  τα Μέσα της γειτονικής χώρας.

Ο Τουράν χτύπησε τον τραγουδιστή Μπερκάι, αφότου πρώτα φλέρταρε τη σύζυγό του. Το ζευγάρι πήγε στο νοσοκομείο και ο διεθνής άσος τους ακολούθησε ζητώντας να τον σκοτώσουν.

Στην τουρκική τηλεόραση, λοιπόν, κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει τον Τουράν στο νοσοκομείο κρατώντας ένα αντικείμενο που μοιάζει με όπλο. Για να είμαστε πιο ακριβείς στη γείτονα χώρα είναι βέβαιοι πως είναι  περίστροφο.

Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα ο Τουράν ζήτησε από τον Μπερκάι να τον σκοτώσει: «Έχω μετανιώσει, σκότωσέ με σε παρακαλώ. Λυπάμαι…»

Εδώ το βίντεο:

Όλα αυτά, μάλιστα, την στιγμή που στην ανάκρισή του ο Τουράν αρνήθηκε τα πάντα διέψευσε πως παρενόχλησε τη γυναίκα του Μπερκάι και υποστήριξε πως δέχθηκε επίθεση, χωρίς λόγο, από τον διάσημο καλλιτέχνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ