Η Μπαρτσελόνα θυμήθηκε τα γκολ του Ικάρντι στην ακαδημία της (vid)

Η Μπαρτσελόνα θυμήθηκε τα γκολ του Ικάρντι στην ακαδημία της (vid)

Με αφορμή την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ για το Champions League, οι Μπλαουγκράνα δημοσιοποίησαν βίντεο με ορισμένα γκολ του Μάουρο Ικάρντι ως μέλος της διάσημης Masia.

Πέρασε από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα την περίοδο 2008 – 2011, αλλά δεν έμελλε να γίνει κομμάτι της πρώτης ομάδας της. Τουλάχιστον όχι ακόμη.

Βρίσκεται όμως στη Serie A και λάμπει με τη φανέλα της Ίντερ, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο των Νερατζούρι μόλις στα 25 χρόνια του, εντυπωσιάζοντας με την εκτελεστική δεινότητά του και προσελκύοντας το ενδιαφέρον των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο λόγος για τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής την περασμένη Κυριακή (21/10) σε ακόμα ένα ντέρμπι του Μιλάνου, απέναντι στη Μίλαν (1-0), και το βράδυ της Τετάρτης (24/10, 22:00) ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την ομάδα στης οποίας την ακαδημία γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League στο Κάμπ Νόου.

Ο Αργεντινός επιθετικός αποτελεί προϊόν της διάσημης Masia και με αφορμή το γεγονός αυτό, οι Μπλαουγκράνα θυμήθηκαν τα γκολ που πέτυχε φορώντας τη δική τους φανέλα, πριν μεταγραφεί στη Σαμπντόρια το 2011.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ