Πανηγύρισαν και τραγούδησαν με τον κόσμο τη νίκη (vid)

Πανηγύρισαν και τραγούδησαν με τον κόσμο τη νίκη (vid)

Μετά την λήξη του αγώνα οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν τη νίκη απέναντι τον Αστέρα Τρίπολης μαζί με τον κόσμο της ομάδας που ήταν στο πέταλο

Ο Δικέφαλος έφυγε από την Τρίπολη με μια μεγάλη νίκη που του δίνει το δικαίωμα να διατηρήσει την διαφορά των +8 βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό. Μετά απ’ αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ, μέχρι και τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έχει να αντιμετωπίσει Πανιώνιο και Παναχαϊκή για το πρωτάθλημα και το κύπελλο αντίστοιχα κάτι που του δίνει το δικαίωμα να διατηρήσει αυτή την διαφορά στα ίδια επίπεδα.

Μετά το τέλος του αγώνα παίκτες και τεχνικό τιμ έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Στη συνέχεια όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς την πλευρά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που ήταν στο πέταλο για να τους ευχαριστήσουν για την συμπαράσταση. Μάλιστα όταν οι οπαδοί τραγουδούσαν «μη σταματάς Δικέφαλε, πρωτάθλημα θα πάρουμε», οι παίκτες άρχισαν να το τραγουδούν και αυτοί με την σειρά τους δείχνοντας πως το πιστεύουν πολύ πως θα το φέρουν στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ