Ο Μίτσελ χάρισε σλιπάκι «Βαλντεράμα» σε παρουσιαστή! (vid)

Ο Μίτσελ χάρισε σλιπάκι «Βαλντεράμα» σε παρουσιαστή! (vid)

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, τρόλαρε τον... εαυτό του κατά την παρουσία του σε ισπανική τηλεοπτική εκπομπή.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Μιγέλ Γονθάλεθ Μαρτίν ντελ Κάμπο, κοινώς Μίτσελ, βρέθηκε στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή, «La Resistencia» και έδειξε πως το χιούμορ παραμένει ένα από τα μεγάλα ατού του.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή, είθισται οι καλεσμένοι να πηγαίνουν ένα δώρο στον παρουσιαστή Νταβίδ Μπρονκάνο, ωστόσο αυτό που χάρισε ο 56χρονος τεχνικός δεν έχει… προηγούμενο.

Και αυτό γιατί δώρισε στον Μπρονκάνο ένα σλιπάκι με φατσούλες του Κάρλος Βαλντεράμα, τονίζοντας του μάλιστα πως «πρέπει να μου υποσχεθείς ότι θα το φορέσεις» και ότι «πρέπει να έχεις «αυγά» για να το φορέσεις».

Φυσικά η συγκεκριμένη επιλογή μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς έχει την δική της ιστορία, από τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βαγιαδολίδ, στις 8 Σεπτεμβρίου του 1991 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Τότε, ο Μίτσελ ως παίκτης των «μερένχες» στεκόταν μπροστά από τον Βαλντεράμα και προς έκπληξη του Κολομβιανού, του άγγιξε τους όρχεις. Χρονιά μετά από τον εν λόγω αγώνα, ο Ισπανός αποκάλυψε πως προέβη σε αυτή την κίνηση γιατί «ο Βαλντεράμα προκαλούσε και έλεγε σε συμπαίκτες μου ότι «θα με ακουμπήσεις». Και, όταν μου το είπε και εμένα, το έκανα. Τον ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα!»

Μάλιστα, το περίφημο περιστατικό, στάθηκε αφορμή ώστε να γυριστεί διαφήμιση στην Κολομβία για μια εκστρατεία κατά του καρκίνου των όρχεων, με πρωταγωνιστή τον «Πίμπε» και φυσικά τον Βαλντεράμα, ο οποίος… ευχαριστεί τον Μίτσελ που του ακούμπησε τους όρχεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ