Η συγκλονιστική στιγμή που ο Ρόουζ μαθαίνει πως αποχωρεί από τους Μπουλς (vid)

Η συγκλονιστική στιγμή που ο Ρόουζ μαθαίνει πως αποχωρεί από τους Μπουλς (vid)

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο που δείχνει τις αντιδράσεις του Ντέρικ Ρόουζ όταν έμαθε πως φεύγει από τους Μπουλς και γίνεται trade στους Νικς.

Ο Ντέρικ Ρόουζ, είναι γέννημα θρέμμα του Σικάγο, με καταγωγή από το Ιλινόις. Η επαγγελματική του καριέρα έμελλε να ξεκινήσει από την πατρίδα του, μια και το 2008 επιλέχθηκε από τους Σικάγο Μπουλς στο Νο.1 του Draft της χρονιάς αυτής στο NBA.

Το ξεκίνημά του εκκωφαντικό. Οι τρεις πρώτες χρονιές του ήταν η μία καλύτερη από την άλλη και έδειχνε πως μπορούσε να ηγηθεί της ομάδας της Πόλης των Ανέμων και να την οδηγήσει ψηλά για πρώτη φορά στην μετά-Τζόρνταν εποχή.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έγινε ο νεότερος MVP της regular season το 2011 σε ηλικία μόλις 23χρονών. Και εκεί που έμοιαζε έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο, το χτύπησε αλύπητα η ατυχία με δύο σοβαρότατους τραυματισμούς που αποτέλεσαν ταβάνι στην καριέρα του.

Ο Ρόουζ παρέμεινε στο Σικάγο μέχρι και το 2016, αλλά δεν θύμιζε σε τίποτα τον εκρηκτικό και αέρινο παίκτη της πρώτης τριετίας του. Για αυτό και οι Μπουλς πήραν την στυγνή αλλά «επαγγελματική» απόδραση να τον ανταλλάξουν στέλνοντάς τον στους Νιου Γιορκ Νικς.

Το παρακάτω βίντεο μας δείχνει την αντίδραση του Ρόουζ τη στιγμή που ενημερώνεται από τον ατζέντη του για την εν λόγω εξέλιξη, η οποία διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στο σπίτι του για λογαριασμό μιας εκπομπής, με την κάμερα να απαθανατίζει τις συγκλονιστικές στιγμές αλλά και την αντίδραση του παίκτη που αδυνατούσε να σταματήσει τα δάκρυά του…

https://twitter.com/Stadium/status/1116498553956982785

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ