NBA Top 5: Ο Μάιλς Τέρνερ… γκρέμισε τον Χέιγουορντ (vid)

NBA Top 5: Ο Μάιλς Τέρνερ… γκρέμισε τον Χέιγουορντ (vid)

Οι πέντε καλύτερες φάσεις τις βραδιάς του ΝΒΑ είναι εδώ, με τα buzzer beater, τις εντυπωσιακές τάπες και φυσικά τα καρφώματα να έχουν την τιμητική τους.

Το ΝΒΑ συνεχίζεται κανονικά, όπως κανονικά συνεχίζονται και πολύ εντυπωσιακές φάσεις που μας προσφέρει κάθε βράδυ το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και σε αυτά τα πλέι-οφ, παρότι οι άμυνες και η προσοχή είναι αυξημένες.

Στο αποψινό Top 5 της βραδιάς συναντάμε στο νούμερο 5 τον Κέβιν Ντουράντ να επιχειρεί ένα από τα γνωστά του τρίποντα, στη λήξη του ημιχρόνου, να ευστοχεί και να κερδίζει το φάουλ από τον Ίβιτσα Ζούμπατς.

Στο νούμερο 4 είναι ο Τέρενς Ρος, των Ορλάντο Μάτζικ, με ακόμη ένα buzer beater τρίποντο λίγο πριν ολοκληρωθεί η τρίτη περίοδος του αγώνα απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, χωρίς όμως να καταφέρνει να δώσει κάτι παραπάνω στη ομάδα του.

Το νούμερο 3 ανήκει στον σέντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Στίβενς Άνταμς, ο οποίος αξιοποίησε την πάσα του Ντένις Σρέντερ και κάρφωσε στο καλάθι των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, με την ομάδα του Πόρτλαντ να κάνει το μπρέικ.

Λίγο πριν το νούμερο ένα βρίσκουμε τον φοβερό και τρομερό Σερζ Ιμπάκα, ο οποίος «σβήνει τα φώτα», με μια μεγαλοπρεπέστατη τάπα, στον επίδοξο Άαρον Γκόρντον που πηγαίνει για ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, με τον Ισπανό σέντερ πάντως να έχει διαφορετική άποψη.

Τέλος, στην κορυφή είναι ο Μάιλς Τέρνερ των Ιντιάνα Πέισερς, που πραγματοποίησε το κάρφωμα της βραδιάς και ίσως ένα από τα καρφώματα της χρονιάς κάνοντας… πόστερ τον «άτυχο» Γκόρντον Χέιγουορντ που έκανε το… λάθος να προσπαθήσει να τον σταματήσει.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με το Top 5 του ΝΒΑ:

https://www.youtube.com/watch?v=s5RfqwlEQUA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ