NBA Top 5: Ο Λέοναρντ κάνει «πόστερ» τον Γκριν (vid)

NBA Top 5: Ο Λέοναρντ κάνει «πόστερ» τον Γκριν (vid)

Στο σημερινό Top 5 του ΝΒΑ συναντάμε δύο φορές τον Στέφεν Κάρι να σημειώνει εντυπωσιακά καλάθια, η κορυφή όμως να ανήκει στο πόστερ κάρφωμα του Λέοναρντ.

Οι Γκόλντεν Στείτ Ουόριορς επικράτησαν με σκορ 119-117 των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, έκαναν το 4-0 στη σειρά και προκρίθηκαν στους τελικούς του ΝΒΑ, όπου θα περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους.

Το παιχνίδι αν και κλειστό είχε πολύ όμορφες φάσεις οι οποίες οδήγησαν σε έναν άκρως εντυπωσιακό Top 5 που έχει δύο φορές τον Στέφεν Κάρι, αλλά και δύο τρομερά καρφώματα, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νταμιάν Λίλαρντ.

Στην κορυφή βρίσκεται το «πόστερ» κάρφωμα του Μέιερς Λέοναρντ, ο οποίος δεν φοβήθηκε να πάει πάνω στον, πολύ καλό αμυντικό, Ντρέιμοντ Γκριν και δικαιώθηκε, αφού είχε την καλύτερη φάση της βραδιάς.

Ακόμη ξεχωρίζει το νούμερο πέντε, με τον Στεφ Κάρι να ευστοχεί από το… σπίτι του, σε ένα από τα γνωστά του μακρινά σουτ, αλλά και το «σπάσιμο των αστραγάλων» του ΜακΚίνι, από τον Νταμιάν Λίλαρντ, με τον 28χρονο να ευστοχεί πίσω από την «μεγάλη άρκτο».

Δείτε το βίντεο με το Top 5 του ΝΒΑ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ