Το βίντεο από την πρώτη προπόνηση του Άρη (vid)

Το βίντεο από την πρώτη προπόνηση του Άρη (vid)

Στο Κλεάνθης Βικελίδης συγκεντρώθηκαν οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Άρη.

Η «πρώτη» του Άρη πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/06) το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης κεκλεισμένων των θυρών. Οι ποδοσφαιριστές μαζί με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου έπιασαν δουλειά και πιθανότατα θα συνεχίσουν τις προπονήσεις στο γήπεδο μέχρι την αναχώρησή τους για την Ολλανδία στις 1 Ιουλίου. Ο λόγος είναι πως στο προπονητικό κέντρο των κίτρινων εκτελούνται εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Οι απουσίες, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν αρκετές, αφού ορισμένοι είναι προγραμματισμένο επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες, ενώ οι διεθνείς έχουν άδεια μέχρι τις 26 του μήνα. Για την ώρα, το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι Νικολά Ντιγκινί, Νίκο Μαρτίνες, Χαβιέ Ματίγια, Ούγκο Σόουζα, Φραν Βέλεθ, Χουλιάν Κουέστα, Μάρτιν Τόνσο, Γιώργος Δεληζήσης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Μανώλης Τζανακάκης και Κρεσέντσιο Αρβανίτης, ενώ μαζί τους ήταν και παίκτες της Κ19.

Βίντεο με πλάνα από την πρώτη προπόνηση της ομάδας ανέβασε η ΠΑΕ Άρης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όπως είναι φανερό οι παίκτες ξεκίνησαν για τα καλά το τρέξιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ