Το ντοκιμαντέρ για το «Last Dance» του Γουέιντ δεν χάνεται (vid)

Το ντοκιμαντέρ για το «Last Dance» του Γουέιντ δεν χάνεται (vid)

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ντουέιν Γουέιντ αποσύρθηκε από τα παρκέ, με το ντοκιμαντέρ για την τελευταία μεγάλη νύχτα της καριέρας του να βρίσκεται προ των πυλών.

Ένας από τους καλύτερους και πιο θεαματικούς παίκτες των τελευταίων δεκαετιών και ίσως ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Ιστορία του ΝΒΑ, ο Ντουέιν Γουέιντ, αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους στη μεγάλη καριέρα του στο Μαϊάμι και τους αγαπημένους του Χιτ.

Οι στιγμές που έζησε στο κύκνειο άσμα του στην American Airlines Arena ήταν συγκλονιστικές και ανάλογες της προσφοράς του στην ομάδα αλλά και του τρόπου με τον οποίο επηρέασε το πώς παίζεται η θέση του πόιντ γκαρντ σήμερα.

Το ESPN δεν έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το hype του «Flash» και ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την τελευταία βραδιά της καριέρας του Γουέιντ με πλούσια πλάνα από τα παρασκήνια αλλά και σκέψεις και δηλώσεις του πρωταγωνιστή.

Ο ίδιος ο Γουέιντ προανήγγειλε το εν λόγω ντοκιμαντέρ ανεβάζοντας στο twitter ένα teaser trailer, με το αποτέλεσμα να φαντάζει μοναδικό και να μας κάνει να ανυπομονούμε για την ημερομηνία προβολής του, που τοποθετείται κάπου στο 2020.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ